Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha állandóan elutasítanak a nők, és már nem akarok odamenni mert állandóan pofára esek?
Minap is megtörtént, odamentem és a két csaj között az egyik totál be volt állva. Odamentem megkérdezni hogy segíthetek - e? A válasz az volt hogy nem. Annyit mondtam neki hogy jól berúgott. Erre a józanabbik megszólal nekem, hogy; ,,És neked mi a fasz közöd van hozzá" ? Ezzel a beszolásával ott hagytam a francba őket. Nem hinném hogy bármi rosszat mondtam volna. Ronda sem vagyok, még sem kellek a kutyának se 25 évesen. Nem tudom hol lehet ismerkedni, de többet nem fogom elégetni magam az már fix!
25F
Valszeg beszólásnak vette amit mondtál. Na meg az is gáz hogy full beállt lányhoz mész oda. Ráadásul egyértelmű nem után se hagytad ott őket. Ne csodálkozz.
Hogy mit tegyél? Fejlessz a szociális készségeiden, mert látszik hogy lenne mit.
Nekem volt ilyen, hogy valaki akkor próbálkozott be, amikor nagyon rosszul voltam, haza kísért majd jött azzal, hogy ha már itt vagyunk, leszphatnám.
Talán nem közel öntudatlan lányokhoz kene menned ismerkedni, hanem olyanhoz, aki magánál van, ő nem gondolná, hogy ki akarod használni a lehetőséget.
24N
Kérdező ronda vagy mint a bűn.
Én mikor kísérhetlek haza? Ha lesz szopas utána persze…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!