Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Női szempontból férfi öregedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szempontból férfi öregedésén izmosodás bármit javít?

Figyelt kérdés

Itt vannak példák:

[link]

De fiatalabb nőt így em fog felszedni hiszen lehet bármilyen izmos, az arcát nem tudja lecserélni hogy öreg.

2022. dec. 24. 10:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
64%
18. Mi a f*@sz? Hogy jutottunk el oda, hogy a 10 év korkülönbség soknak számít? Szerintem a kérdés rohadtul nem 10 év korkülönbségekről szól, hanem inkább ilyen 20-ról minimum.
2022. dec. 24. 14:06
 22/26 anonim ***** válasza:
19. Nem ertem ezt a kifakadast. Mi az hogy a noket a korosztalyuk nem mozgatja meg? Meg miert kene fiatalabbnak alafekudni. Te magadrol irsz inkabb hogy vensegedre fiatalabb no kell? Hat hajra, van par ilyen no, egy par oreg gazdagabb sportosabb pasinak jut belole. A tobbi meg undorral elfordul. Ha birod a kritikat, jard vegig az elutasitasok hosszu sorat mig rabukkansz egy gerontofilre.
2022. dec. 24. 15:48
 23/26 anonim ***** válasza:

A kepek kozott nem egy pasi volt aki igazan tetszetos.

Nem feltetlen az izami miatt sot jobban szeretem ha nem ennyire izmos egy pasi.

2022. dec. 24. 16:54
 24/26 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen nőnél próbálkozik. A fiatal nők többsége korabelit keres, és az adott férfi már az arca miatt elbukik, mert túl ráncos / ne elég fiatalos, vagy csak attól tart, hogy mi lesz a jövőben ekkora korkülönbséggel... de van azért jó pár nő, aki nem zár ki egy idősebb férfit... náluk lehet esélyeket javítani, de nem feltétlen az ilyen mértékű izmosodással, hanem inkább azt mondanám, igényességgel... ehhez hozzátartozik, hogy ne legyen telisz...t Liberó / elfolyó hájas / sörhas extra az illető férfi testalkata, de egy igényesebb átlagos vagy enyhén szálkásabb test is bőven megteszi általában, mellé arcápolás, hajápolás, stílusos (nem divatmajom meg fiatalkodós) öltözködés.
2022. dec. 26. 03:28
 25/26 Senior Séf ***** válasza:
39%
A kitartás, az állhatatosság szép férfierény. Amelyik nő tisztában van vele, hogy a férfi testében 30 fölött megindul és az évek előrehaladtával egyre gyorsabb az izomvesztés, az talán valamelyest becsülni fogja azt a kitartást, ami ilyen korban a testépítéshez kell.
2022. dec. 27. 16:54
 26/26 anonim ***** válasza:
25# Bivajabb vagyok mint valaha 37+ szerintem egyénfüggő.
2023. máj. 21. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!