Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem merek ismerkedni, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek ismerkedni, mert félek hogy miután elkezdem felbukkan aki tetszik?

Figyelt kérdés

Van valaki, aki nagyon tetszik, de nem keres egyáltalán. Az lenne a normális gondolom, hogy elengedem és elkezdek ismerkedni, de attól tartok, hogy ha elkezdek nyitni mások felé (pl társkeresőzni) akkor hirtelen felbukkan az illető és összekuszálja a dolgokat.

Volt már ezzel így más is hasonlóan? Nagyon nagy butaság?

2022. dec. 23. 17:58
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Az, abszolút ökörség.

Gondolj abba bele, hogy amíg te rá vársz, ő addig ki tudja mennyi személlyel szexelt.

Illetve szerintem annyi untig elég, hogy nem vagy számára "oké" így ezért nem is keress, érdeklődik.

Szerintem ez egy olyan lökés, hogy repülni kellene, nem egy helyben maradni.

2022. dec. 23. 18:10
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Igniráld mindenhonnan.
2022. dec. 23. 18:15
 3/9 anonim ***** válasza:
48%

Igen, mindig így vagyok. Őt nem zavarja annyira, tök nyugodtan csajozik, ha felbukkanok, ha nem😂

(Én is tudom, hogy hülyeség, na de én nem szeretnék szamarat tartani, ha egyszer másra vágyom.)

2022. dec. 23. 18:19
 4/9 anonim ***** válasza:
36%
Miért nem mondod meg annak, aki tetszij, hogy tetszik?
2022. dec. 23. 18:45
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Átérzem a helyzeted. Szerintem ismerkedj, de csak lazán, persze ezt a másik féllel is tisztázva. Én így csináltam, csinálom, mert nekem nem elég az, ha csak különböző tevékenységekkel, programokkal foglalom le magam. Tudom, nem egészséges, de ez van; ha csak simán arra várok, hogy elhalványuljon a vonzalmam, "kötődésem" stb. a vágyott személy iránt, aki a jelek szerint nem viszonozza, akkor hosszú időre beleragadok és egyre mélyebbre süllyedek egy nagyon rossz állapotba. Kell valaki, aki kicsit kimozdít az egészből.
2022. dec. 23. 18:54
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

Miért nem próbálod megközelíteni az illetőt? Van annak valami akadálya hogy együtt legyetek? Vagy már lerázott?

Amugy normális esetben ha összejössz valakivel, es működik, akkor az illető már nem is fog érdekelni.

2022. dec. 23. 20:33
 7/9 anonim ***** válasza:
11%
Bízz az ösztöneidben. Ne mozdulj rá arra aki elérhetetlen, mert le fog rázni, inkább bízz a megérzéseidben. Menj el ismerkedni, mert ha ott megismersz egy vonzó lányt, akkor nem fog számítani az elérhetetlen
2022. dec. 23. 22:32
 8/9 anonim ***** válasza:
27%

Azért a "nem keres" lehet olyan is, hogy hercegnőnek gondolod magad és leesik a gyűrű az ujjadról, ha te keresed őt, akár egy "Mi újság veled, lenne-e kedved valamikor valami közös programot amit mindketten szerettek csinálni?"

Meg lehet olyan is, hogy te loholsz utána, ő meg már nem tudja hogyan sz.rjon le téged úgy, hogy ne bántson meg, mert kollégák, csoporttársak, stb. vagytok. Az ilyet pedig úgysem fogod tudni elengedni akkor sem, ha közben bepasizol. Úgyhogy te fogsz kicseszni szerencsétlen férfival, aki felé nyitsz, mert az illető majd tesz valami félreérthetőt az irányodba.

Előbbi esetben ne essen le a gyűrű az ujjadról és keresd te őt, utóbbi esetben meg pszichológust javaslok, mert a plátói szerelmek még sok problémát fognak okozni az életedben, ahogy a toxikus személyekhez való vonzalom is.

2022. dec. 24. 01:59
 9/9 anonim ***** válasza:
68%
Hát én is tervezek így évek múltán felbukkanni a nagy szerelmemnél (eddig nem volt rá lehetőségem személyes okokból), remélem össze tudok vele jönni és vigyázni rá.
2023. jan. 1. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!