Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak ha neten nem merek ismerkedni azzal aki tetszik?de tetszik?
Figyelt kérdés
Es igy talalkozni sem vele, számomat sem kiadni.es vegre örültem hogy vki tetszik.#félek attol aki tetszik
2020. okt. 17. 20:33
1/6 A kérdező kommentje:
Szerintem rossz körökben foroghat stb.
Tel számot kért
2020. okt. 17. 20:34
2/6 anonim válasza:
Akkor ismerkedj azzal, aki nem tetszik!
4/6 A kérdező kommentje:
Az eddig nem sült el jol soha 2#.
2020. okt. 17. 20:41
5/6 anonim válasza:
Esetleg ne a felnőtt rovatba irogass, ha egy gyáva gyerek vagy még
6/6 anonim válasza:
Konkrétan tőle félsz vagy bárkitől félnél neten? Mert ha tőle, akkor szerintem jogos, hogy nem akarsz találkozni vele hiába tetszik.
De ha meg ez egy megalapozatlan félelem, ami bárkire áll, akkor meg valamit ki kellene találnod erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!