Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez elítélendő dolog? Ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez elítélendő dolog? Ne mondjam meg annak akivel ismerkedem? Illetve senkinek sem?

Figyelt kérdés

30-hoz közeli korosztály vagyunk. Titokban szeretője vagyok fél éve egy nőnek, aki 6 éves kapcsolatban van, gyereket terveznek, házasságot, közös házat, de már rég kihűltek az érzelmek a párja iránt, és csak megszokásból és stabilitás miatt vannak együtt. Elmondása alapján engem szeret, ezért nem csak szex van közöttünk hanem érzelmek is, de én ezt a stabilitást nem tudnám nyújtani és ezeket a célokat, ezért nem mi vagyunk együtt hivatalosan.

Én még nem tartok ott, hogy gyereket akarjak vállalni. Még hosszútávú kapcsolatom sem volt. Bár szeretnék tartós kapcsolatot, még nem gondolkodom megállapodáson valaki mellett végérvényesen. Tudja, hogy velem nem tervezhetne ennyire biztosan hosszútávra. Viszont ha csak a jelen pillanatot nézzük, engem szeret. Ezért titokban összejárunk fél éve, senki nem tud róla, és ezt még tervezzük folytatni.

Tudom, hogy ez csak egy ideiglenes megoldás, de jelenleg ez mindenkinek jó. Nekem is, mert nagyon sokáig voltam egyedül, és most valaki társaságot nyújt. Neki is, mert megadom azt, ami hiányzik a kapcsolatából, ami miatt nem igazán érezte jól magát, de most igen. A párjának is jobb, mert így kevesebbet veszekednek.

Ez nekem addig mehet így, amíg nem találok valakit, akivel komoly kapcsolatot kezdek. Néha randizom új jelöltekkel. Nem tudom, helyes lenne-e ezt megosztani, hogy amúgy van valaki, de otthagyhatom érte. Ha viszont letagadom, akkor pedig azért néznek nagyot, hogy miért nincs senki, miért nem volt senki az életemben ilyen hosszú időn keresztül.

2022. dec. 22. 08:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
90%

Már nem szeretik egymást, nincs szex, lapos a kapcsolat, de gyereket terveznek😂Ennek a nőnek pont annyi esze lehet, mint neked. Ketten osztoztok egy maréknyin.

Figyi, én nem csodálom, hogy rég nem volt kapcsolatod. Kell a francnak ilyen selejt pasi.

2022. dec. 22. 09:42
 12/31 A kérdező kommentje:
Akkor fejtsd ki bővebben. Ez a nő egy jó nő, nemcsak szép hanem intelligens is, és nem kiábrándulva van belőlem, hiszen akkor nem engem szeretne a párja helyett, hanem elfogadja azt, hogy mások a céljaink jelenleg. Ő elfogadta azt, hogy nem reális cél vagy csak keveseknek adatik meg az, hogy egy egész életen keresztül igazán szeretik azt, akivel megállapodtak együtt lenni. Persze ennél sokkal többen állítják ezt magukról, de az csak látszat, nem a valóság. Neki ez így jó, hogy van valaki az életében, aki mellett tervezhet családot mert annyira viszont működik jól a kapcsolatuk. És van olyan, akivel szexuálisan és érzelmileg elégül ki. Sajnos ez a kettő nem ugyanaz a személy, de talán nem is annyira reális elvárás, hogy ez egyazon személy legyen egy egész életen keresztül. De ezért nem akarná eldobni a biztos kapcsolatát, hogy aztán senki mellett sem állapodjon meg igazán.
2022. dec. 22. 09:42
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Magyarul adott egy nő, aki együtt van egy gazdag faszival a pénze miatt, de se nem kívánja, se nem szereti. Felcsináltatja magát vele, hogy azért be legyen biztosítva a státusz a gyerek által. Közben te pedig elfogadod, hogy kevés vagy egy kapcsolathoz, beéred a másodhegedűs szereppel.

Nem kicsit van eltorzult értékrended.

2022. dec. 22. 09:49
 14/31 anonim ***** válasza:
83%

"A párjának is jobb, mert így kevesebbet veszekednek."

Bocsi, de ezen jót nevettem.

Elképzelem hogy megtudja a nő párja, hogy te ugyanabba a lyukba dugdosod a farkad ahova nagy ritkán de ő is, miközben ő még "fizet" is a nőnek egy csomó mindent (6 éve együtt vannak)....

Elképzeltem, hogy mennyire örülne és milyen nyugodt lenne a pali, ha kitudódna a viszonyotok. Tényleg biztos nagyon jót tenne neki. Ja, NEM! Miért nem kérdezitek meg a pasast, hogy jó e neki ez a felállás?

Elvégre jó tesz neki, nyugodtabb a kapcsolat.

Remélhetőleg van "B" tervetek arra az esetre ha majd lebuktok?

Vagy mindegy is, mert végül is jót tesz a nő kapcsolatának hogy te is képben vagy, örülni fog a párja is. Bár szerintem úgy rúgná ki a csajt, mint macskát szrni..

Azért erre nem árt felkészülni, mármint hogy lebukhattok.

2022. dec. 22. 09:53
 15/31 A kérdező kommentje:
13: Nem sok köze van ehhez a pénzügynek. Nagyjából ugyanaz a pénzügyi státuszunk. Én többet keresek, ő többet örökölt.
2022. dec. 22. 09:55
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, próbálhatsz magyarázkodni, akkor is gusztustalan, amit csinálsz. Én ahogy megtudnám, hogy a párom volt valakinek a szeretője, kidobnám. Az ilyen majd velem is ezt tenné 10 év múlva. Akinek belefér a megcsalás az értékrendjébe, sőt még a megcsaló felet védi, az inkább ne akarjon párkapcsolatot.
2022. dec. 22. 09:58
 17/31 anonim ***** válasza:
74%
Nem zavar, hogy a nő aki iránt érzéseid vannak, mással fekszik le és más mellett ébred? Na meg hogy más is dugja?
2022. dec. 22. 10:01
 18/31 A kérdező kommentje:

De zavar, jobb lenne, ha teljes egészében velem lenne, de megértem hogy már lassan gyerekeket szeretne stb., szóval elfogadom és nem akarom rábeszélni, hogy hagyja ott, ez az ő döntése, nem akarom őket szétszedni, tönkretenni dolgokat, bár ahogy jelenleg működik, még feljavítottam inkább a kapcsolatuk.

Szóval tudom, hogy nekem ez csak ideiglenes megoldás, de jobb, mint a semmi, nagyon sokat voltam egyedül, pedig lettek volna lehetőségeim, de ritkán fordul elő az, hogy valaki külsőre-belsőre bejön és kölcsönös a vonzalom, és ő ilyen. Egy igazán jó nő. Sajnos az élethelyzet nem passzol, de ez van.

2022. dec. 22. 10:07
 19/31 anonim ***** válasza:

Az a baj kérdező te olyan fordítva gondolkozol. Azt hogy szeretnél e gyereket meg házasságot ezt már most tudnod kéne és nem akkor amikor már javában benne vagy egy kapcsolatban.

A mostani helyzetedet pedig senkinek ne mondd el. Aki éppen randizik veled és te ezt közlöd vele akkor szépen feláll és ott hagy. Szerintem te sem ismerkednél tovább olyan nővel aki érdekel téged minden téren aztán közli hogy amúgy dug mással amíg nem talál valakit. Ez eléggé lehangoló tud lenni és eleve bizalmatlansággal kezdődne a "kapcsolat". Amúgy azt csinálsz amit akarsz engem már cseppet sem lepnek meg az ilyen undormány dolgok de előbb vagy utóbb a pasija rá fog jönni mert bizony vannak jelei az ilyen dolgoknak. Aztán meg ha teherbe esik vajon ki az apa mert ugye ha több pasival van szex a kétség fent áll. Szóval ha terhes lesz nagy hassal már sanszos hogy kevesebb lesz a szex köztetek aztán megszül ott a gyerek szoptatni kell sok gonddal jár nyílván tudja akinek gyereke van. Szerintem nem teheti majd azt meg hogx ott hagyja a jelenlegi párjával mert ő elmegy makd dugni veled. Őszintén szólva nektek ez nem lesz hosszú életű addig is jó szórakozást. Ha csak ott nem hagyja a pasiját.

2022. dec. 22. 10:22
 20/31 A kérdező kommentje:
Egyébként 2 cm-vel magasabb, mint én (174 vs 176), bár sosem mondta, de lehet hogy ez is zavarná abban, hogy ha mi lennénk együtt hivatalosan és mutatkoznánk egymás mellett. Egyes nőket zavar, másokat nem érdekel. Bár nem hiszem, hogy olyan nagyon meghatározó szempont. Mindenesetre így titokban teljesen mindegy, más mit gondolna, ő jól érzi magát velem.
2022. dec. 22. 10:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!