Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez elítélendő dolog? Ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez elítélendő dolog? Ne mondjam meg annak akivel ismerkedem? Illetve senkinek sem?

Figyelt kérdés

30-hoz közeli korosztály vagyunk. Titokban szeretője vagyok fél éve egy nőnek, aki 6 éves kapcsolatban van, gyereket terveznek, házasságot, közös házat, de már rég kihűltek az érzelmek a párja iránt, és csak megszokásból és stabilitás miatt vannak együtt. Elmondása alapján engem szeret, ezért nem csak szex van közöttünk hanem érzelmek is, de én ezt a stabilitást nem tudnám nyújtani és ezeket a célokat, ezért nem mi vagyunk együtt hivatalosan.

Én még nem tartok ott, hogy gyereket akarjak vállalni. Még hosszútávú kapcsolatom sem volt. Bár szeretnék tartós kapcsolatot, még nem gondolkodom megállapodáson valaki mellett végérvényesen. Tudja, hogy velem nem tervezhetne ennyire biztosan hosszútávra. Viszont ha csak a jelen pillanatot nézzük, engem szeret. Ezért titokban összejárunk fél éve, senki nem tud róla, és ezt még tervezzük folytatni.

Tudom, hogy ez csak egy ideiglenes megoldás, de jelenleg ez mindenkinek jó. Nekem is, mert nagyon sokáig voltam egyedül, és most valaki társaságot nyújt. Neki is, mert megadom azt, ami hiányzik a kapcsolatából, ami miatt nem igazán érezte jól magát, de most igen. A párjának is jobb, mert így kevesebbet veszekednek.

Ez nekem addig mehet így, amíg nem találok valakit, akivel komoly kapcsolatot kezdek. Néha randizom új jelöltekkel. Nem tudom, helyes lenne-e ezt megosztani, hogy amúgy van valaki, de otthagyhatom érte. Ha viszont letagadom, akkor pedig azért néznek nagyot, hogy miért nincs senki, miért nem volt senki az életemben ilyen hosszú időn keresztül.

2022. dec. 22. 08:57
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
82%

A hozzád hasonló patkány embereknek nyugodtan elmondhatod, őket nem fogja zavarni.

Nálam és a hasonlóan erkölcsösebb lányoknál totális kizáró ok a megcsalás és az is, ha szerető vagy. Az én értékrendemmel nem egyeztethető össze.

2022. dec. 22. 09:14
 2/31 anonim ***** válasza:
28%
Semmi ertelme. Az is eleg kiabrandito lesz benned ami a masik nonek is az volt es amiatt nem kapcsit akar veled. Ne tetezd mar. Amugy meg a randizas alatt meg nem vagy elkotelezve, majd ha komolyra fordul, dobod a szeretot. A multadhoz senkinek semmi koze.
2022. dec. 22. 09:20
 3/31 anonim ***** válasza:
18%
Ha sokáig nem volt senkid, csak ezt kell mondani: "Nemrég szakítottam a volt párommal!" (csak kegyes hazugságként)
2022. dec. 22. 09:22
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

"Ez elítélendő dolog?"

Szerinted? Nem, kifejezetten helyes.

Nagyon el van csúszvan az értékrended, ha ez nem egyértelmű számodra. Az, hogy egyáltalán eszedbe jut, hogy ismerkedési fázisban, ezt nyíltan fel is vázold egy nőnek? Nem csak erköcstelen vagy, hanem hülye is.

2022. dec. 22. 09:27
 5/31 A kérdező kommentje:
2: szerintem nem kiábrándító az, hogy még nem akarok házasságot meg gyerekeket ígérni. Ha majd a leendő párommal eljutunk oda, hogy együtt vagyunk annyi ideje, hogy lehessen erről beszélni, akkor majd lehet azon gondolkodni.
2022. dec. 22. 09:29
 6/31 A kérdező kommentje:
4: Pedig ez jelenleg így mindenkinek jó. Jobbá fordult a kapcsolatuk a párjával, mióta beléptem az életébe. A nő sokkal derűsebb. Kevesebb konfliktus van a kapcsolatukban, nem elégedetlenkedik a párjával, mert megkapja tőlem azt, amit a párjától nem. Nem arról van szó, hogy a párja elhanyagolná, csak már nem szeretik annyira egymást, de ez egy ilyen sok éves kapcsolatban teljesen szokványos.
2022. dec. 22. 09:33
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem az ábrándította ki a 2. válaszolót amire te gondolsz!

Inkább a felfogásod az emberi kapcsolatokról!

2022. dec. 22. 09:33
 8/31 anonim ***** válasza:
20%
Senkinek ne mondd el, senkinek semmi köze a múltadhoz.
2022. dec. 22. 09:39
 9/31 anonim ***** válasza:
53%
R*banc.
2022. dec. 22. 09:39
 10/31 anonim ***** válasza:
81%

7-esnek van igaza. pontosan a felfogásoddal van baj. Az élet nem arról szól, hogy vegyünk el mindent, kapjunk meg mindent, amit szeretnénk? Nincs szex, szerelem tartsunk szeretőt? Ez a megoldás, ez a helyes?

És te tényleg komolyan elhiszed, hogy ezzel még jót is teszel? Tehát nem érzed azt, hogy ez így helytelen?Nem erkölcsös? Te tényleg úgy látod, ez egy win-win helyzet?

Alapvető erkölcs, értékek, emberi normák hiányoznak belőled. Normális nőről, családról, életről meg ne is álmodj ilyen felfogással csak a hasonszőrüeket fogod bevonzani.

2022. dec. 22. 09:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!