Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Maximum hány éves nővel tudtok elképzelni párkapcsolatot és hány évessel szexkapcsolatot?
Figyelt kérdés
2022. dec. 21. 18:59
21/28 anonim válasza:
16-tól szexkapcsolat
20-tól komoly, de ne legyen idősebb nálam
45/F
23/28 anonim válasza:
előbbi 25 (mert én is annyi vagyok), utóbbi nem érdekel
24/28 anonim válasza:
Szexre olyan max 50, már ha jól néz ki, de azért az ilyen kwvés. De azért egy szexy 35 éves milf nagyon dögös tud lenni. Kapcsolatra meg kb az én korom. 25F
25/28 anonim válasza:
Párkapcsolatra általában nálam 5 évvel idősebb, de 27 éves koromban volt egy 9 évvel idősebb nővel párkapcsolatom. Mondjuk sokkal fiatalabbnak nézett ki. Szexkapcsolatra 60 körül. Ezt huszonévesen is így gondoltam, meg most is (47) Biztos lenne kivétel, aki 60 felett is valami miatt tetszik.
27/28 anonim válasza:
Kapcsolatot senkivel. Szex 50 ig.
50 fuggetlen f
28/28 anonim válasza:
Kapcsolat 25-32eves
Szexkapcsolat 53 éves volt a legidősebb
29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!