Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bunkó volnék, amiért a lentiek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó volnék, amiért a lentiek fényében kizárólag szexkapcsolatot szeretnék?

Figyelt kérdés
Megismertem egy nőt, akihez kifejezetten vonzódom és ő is vonzódik hozzám. Intellektuálisan is egy hullámhosszon vagyunk, viszont neki van egy gyereke, nekem pedig nincs. Mivel én nem szeretnék gyereket és más gyerekét sem kívánom nevelni, ugyanakkor átverni, megalázni sem kívánom ezt a nőt, ezért őszintén közöltem vele, hogy ebben a formában csak szexkapcsolat jöhet szóba részemről. Megbántottam, pedig csak őszinte voltam az első pillanattól fogva. Ennek ellenére most rosszul érzem magam. Ez normális? Én 31 éves vagyok, ő pedig 27

2022. dec. 19. 21:13
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellene, őszinte voltal.
2022. dec. 19. 21:15
 2/37 anonim ***** válasza:
94%
Korrekt voltál.
2022. dec. 19. 21:17
 3/37 anonim ***** válasza:
94%
Érthető, hogy rosszul érinti, de nincs oka haragudni rád, neked pedig nincs okod a bűntudatra.
2022. dec. 19. 21:19
 4/37 anonim ***** válasza:
45%

Úgy sejtem te a 100. pasi lehetsz aki lepattintja csak azért, mert gyereke van.. de azért néha dugnád, kötöttségektől mentesen.

Mindegy, hogy őszinte voltál, ő több mint való többet képzelt bele a dologba és/vagy értelmes párjelöltnek tartott. Aztán rájött, hogy csak egy gyökér vagy a sok közül.

2022. dec. 19. 21:21
 5/37 anonim ***** válasza:
77%

4

Na ne már... :D Ott tartunk, hogy egy embernek nincs joga eldönteni, hogy mit akar egy egyedülálló szülőtől?

2022. dec. 19. 21:22
 6/37 anonim ***** válasza:
89%

Őszinte voltál. Ugyanezt annó velem is megtette egy férfi, mikor egy gyermekem volt és én is úgy döntöttem, mint a te esetedben a nő, hogy eltávolodtam tőle, mert nekem ez nem volt pálya.

Az más kérdés, hogy azóta már 2 gyerekem van és ugyanez a férfi ugyanúgy bepróbálkozott ezzel és ismét elutasítottam.

Számomra hatalmas csalódás volt akkor, amikor először azt mondta, hogy gyerekes nőt csak és kizárólag szexkapcsolatra tud elképzelni. Most másodszorra már nem esett olyan rosszul neki az elutasításom és engem sem viselt meg az ilyen hozzáállása. Megtanultam feldolgozni az évek alatt.

2022. dec. 19. 21:23
 7/37 A kérdező kommentje:
Miért lennék gyökér? Szerintem, akkor lettem volna gyökér, ha lefekszem vele és közlöm vele ugyanezt. Ha nem lenne gyereke, ezer örömmel lennék a párja, de így nem szeretnék. Ez azért csak elfogadható álláspont. Vagy tévedek?
2022. dec. 19. 21:24
 8/37 anonim ***** válasza:
75%

Most mit vagy goreny a kerdezovel szemben?

Kérdező, ne hogy az utolsóra szavaira adj.

Ha elmondtad tisztán mi a cél az az ő baja, hogy többet gondolt bele.

Az lenne szemétség, hogy miután sor került volna együttlétre az után mondtad volna, hogy nem megy ez neked vagy ilyesmi.

Még ha le is feküdne veled, de tudja, hogy mi a helyzet és belemegy akkor sem a te hibád.

Mindenki dönt maga és ha egyszer szóltál, hogy mit szeretnél nincs okod lelkiismeretfurdalásra.

2022. dec. 19. 21:25
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
4-esre gondolok)
2022. dec. 19. 21:25
 10/37 anonim ***** válasza:
6%

Árnyalhattad volna a dolgot.

Miért kellett a képébe vágni,hogy csak szexkapcsolat jöhet szóba?

Ebből persze,hogy azt veszi le,hogy csak dugni akarsz vele.

Azért mert van gyereke,attól még el lehettetek volna egy darabig,ki tudja meddig.

Szerintem elhamarkodottan döntöttél.És ezzel nem azt akarom mondani,hogy hitegesd,az tényleg szemétség,de hagyhattad volna a dolgokat maguktól alakulni.

2022. dec. 19. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!