Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó volnék, amiért a lentiek fényében kizárólag szexkapcsolatot szeretnék?
Figyelt kérdés
Megismertem egy nőt, akihez kifejezetten vonzódom és ő is vonzódik hozzám. Intellektuálisan is egy hullámhosszon vagyunk, viszont neki van egy gyereke, nekem pedig nincs. Mivel én nem szeretnék gyereket és más gyerekét sem kívánom nevelni, ugyanakkor átverni, megalázni sem kívánom ezt a nőt, ezért őszintén közöltem vele, hogy ebben a formában csak szexkapcsolat jöhet szóba részemről. Megbántottam, pedig csak őszinte voltam az első pillanattól fogva. Ennek ellenére most rosszul érzem magam. Ez normális? Én 31 éves vagyok, ő pedig 272022. dec. 19. 21:13
11/37 A kérdező kommentje:
Ha nem szeretnék saját gyereket, úgy érzem teljesen jogos kimondani egy számomra mégoly vonzó nő számára is, hogy más gyerekét sem kívánom nevelni. Ha komolyra fordulna, nyilván az lenne. Ezt pedig nem szeretném.
2022. dec. 19. 21:28
12/37 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, ha nem lenne gyereke, komoly kapcsolatot szeretnék, de így nem. Nem verhetem át magam, ha őt sem verem át.
2022. dec. 19. 21:30
13/37 anonim válasza:
10-es vagyok
Ennyire taszít hogy van egy gyereke?Hogy esélyt sem adsz magatoknak?Ki tudja mit hoz az élet...
14/37 anonim válasza:
Egyáltalán minek álltál neki vele komolyabban is megismerkedni, ha már az elején tudtál róla, hogy van gyereke??? Akkor a felszínes beszélgetéseknél tovább felesleges volt menni, kivéve, ha kolléganőd is, mert akkor a munkaügy még belefér. Egyéb esetben kár volt bele energiát fektetned, ahogy neki is beléd, ha elejétől ismerte volna a gyerekekhez való hozzáállásodat.
15/37 anonim válasza:
Az a görénység, hogy kapcsolatra nem kell a gyerek miatt, de dugásra meg igen. Ennyire fogyatékos nem lehetsz.
"Mondtam neki, ha nem lenne gyereke, komoly kapcsolatot szeretnék"
Ő meg rájött, hogy a te szavad nem jelent semmit. Ugyanolyan szájhős ígérgető alak vagy, mint a többi, amiből Dunát lehet rekeszteni. felelősségvállalás 0, elköteleződésre való hajlam 0.
16/37 anonim válasza:
#5 De van joga eldönteni. De ha csak szex kell, mert VAN gyereke a másiknak, az szánalmas.
17/37 A kérdező kommentje:
Miért lennék ígérgető? Pont, hogy nem ígértem semmit...
2022. dec. 19. 21:50
18/37 anonim válasza:
16
Miért szánalmas? Olyan nagy probléma, ha valaki nem akarja más kölykét nevelgetni? Kérdem ezt egyébként nőként.
19/37 anonim válasza:
A gyerek szent dolog. Mi az, hogy ha nem.lenne, ez meg az lenne? Van és kész. Éretlen kis f..szú senki vagy.
Apa, férfi, 44
20/37 anonim válasza:
18- aa akkor.mi a f.sznak ismerkedik? A p.na meg csak kéne, mi? 19- es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!