Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bunkó volnék, amiért a lentiek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó volnék, amiért a lentiek fényében kizárólag szexkapcsolatot szeretnék?

Figyelt kérdés
Megismertem egy nőt, akihez kifejezetten vonzódom és ő is vonzódik hozzám. Intellektuálisan is egy hullámhosszon vagyunk, viszont neki van egy gyereke, nekem pedig nincs. Mivel én nem szeretnék gyereket és más gyerekét sem kívánom nevelni, ugyanakkor átverni, megalázni sem kívánom ezt a nőt, ezért őszintén közöltem vele, hogy ebben a formában csak szexkapcsolat jöhet szóba részemről. Megbántottam, pedig csak őszinte voltam az első pillanattól fogva. Ennek ellenére most rosszul érzem magam. Ez normális? Én 31 éves vagyok, ő pedig 27

2022. dec. 19. 21:13
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
85%

Miért pénzzel jössz?

Itt erzelmekrol van szó...

2022. dec. 19. 22:24
 32/37 anonim ***** válasza:
19%
A szürke szín lepontozasnal a kérdezőé? Mert ha igen akkor igaza van az "anyukáknak".
2022. dec. 19. 22:26
 33/37 anonim ***** válasza:
73%

30 Vagyis egy nőnek szexelni olyan, mint egy férfinak rezsit fizenti? XD Nem tudom, miféle fapinák látogatják ezt az oldalt, de én személy szerint élvezni szoktam a szexet a partnereimmel, nem valamiféle szükséges rosszként tekintek rá.

Kíváncsi lennék, hogy ennyire fos partnereid voltak, vagy te vagy frigid.

2022. dec. 19. 22:28
 34/37 anonim ***** válasza:
82%
Egyáltalán nem voltál gyökér. Te döntöd el, hogy mástól mit akarsz. Az a más meg eldönti, hogy benne van-e vagy sem.
2022. dec. 19. 22:31
 35/37 anonim ***** válasza:
32%

30-as ez jobb verzió és kérdező gondolj bele ebbe a szituba:

Ismerkedsz a nővel/férfival, de azzal jönne, hogy kedvel, szimpatikus vagy neki,komoly kapcsolatot akar veled, DE nem szexelne veled, mert frigid, vagy asszexualis.

Közli veled azután, hogy beleélted magad.

Ti nem ereznétek elpazarolt időnek az együtt töltött órákat, napokat?

Csúnyán atverve ereznetek magatokat.

Úgyhogy 30as a verziód nem helytálló és kérdező ha nem szóltál neki, fuzogetted, akkor bunkó voltál teljes mértékben.

(Le lehet pontozni).

2022. dec. 19. 22:37
 36/37 anonim ***** válasza:
67%

Nem voltál vele bunkó mert nem használtad ki és nem hazudtál neki.

Ettől függetlenül nem sok nőnek esik jól ha az arcába vagják, hogy párszor megdugni jó volna, de szeretni már nem tudnád. Ez megalazó, mégha őszinte is.

2022. dec. 19. 22:45
 37/37 anonim ***** válasza:
86%

Nekem is mondtak mar, hogy csak szexkapcsolatot akarnak, hiaba, nincs gyerekem, gyermektelen vagyok :D Ez az egesz azert esik rosszul, mert amikor ismerkedsz valakivel, komolyabbat tervezel, mint csak dugast, mert valljuk be, azt bárkivel lehet, nem kell ahhoz ilyen randis korites. :D

valószínűleg a szemelyiseged amugy bejott neki, el tudott volna komolyabbat kepzelni veled, de te csak szexet akarsz, ezert csalodott.

2022. dec. 20. 06:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!