Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bunkó volnék, amiért a lentiek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó volnék, amiért a lentiek fényében kizárólag szexkapcsolatot szeretnék?

Figyelt kérdés
Megismertem egy nőt, akihez kifejezetten vonzódom és ő is vonzódik hozzám. Intellektuálisan is egy hullámhosszon vagyunk, viszont neki van egy gyereke, nekem pedig nincs. Mivel én nem szeretnék gyereket és más gyerekét sem kívánom nevelni, ugyanakkor átverni, megalázni sem kívánom ezt a nőt, ezért őszintén közöltem vele, hogy ebben a formában csak szexkapcsolat jöhet szóba részemről. Megbántottam, pedig csak őszinte voltam az első pillanattól fogva. Ennek ellenére most rosszul érzem magam. Ez normális? Én 31 éves vagyok, ő pedig 27

2022. dec. 19. 21:13
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
77%

20

Bazeg... A kérdező tett egy ajánlatot, SZÁMÁRA megfelelt volna a szexkapcsolat, a csaj számára meg nem. Vedd már észre, hogy senki sem károsított meg senkit. Mindenki őszinte és egyenes volt. Nem vágom, hogy miért illegitim szexkapcsolatot ajánlani valakinek.

2022. dec. 19. 21:56
 22/37 anonim ***** válasza:
30%
De igen,mert nem az elején közölte.= hitegette.
2022. dec. 19. 21:59
 23/37 anonim ***** válasza:
73%
22 Konkrétan leírta, hogy az elején közölte, még csak le sem feküdtek. Tanulj meg ovlasni.
2022. dec. 19. 22:02
 24/37 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező valaszolhatnal őszintén :

1)Amikor ismerkedtetek voltak olyan "jelek" részedről, hogy félreérthette közeledésed? "Láttad" rajta akkor, hogy komolyabb vizekre evezne?

2)Amikor megtudtad, hogy gyereke van azonnal szóltál neki, hogy mit gondolsz?

Vagy eltelt egy hét is pl. míg átgondoltad és közben úgy tettél, hogy minden rendben, adtál neki okot arra, hogy azt higyje nem csak szexre kellene neked?

Ha mindegyik kérdésre a válasz igen vagy talán, akkor bizony nem voltál őszinte.

Mondjuk "érdekes" hogy rosszul érzed magad, vagyis mégiscsak lehet valami vaj a füled mögött...

2022. dec. 19. 22:03
 25/37 anonim ***** válasza:
46%
A legelső kérdésednek kellett volna lennie, hogy van gyereked? És az igenlő válasz utántól abbahagyni vele az ismerkedést. Ez lett volna a 100%-ig fair.
2022. dec. 19. 22:05
 26/37 anonim ***** válasza:
87%
Én is egyedülálló anyuka vagyok, és igen, jobban értékelem, mikor őszinte a másik. Voltam is hasonló szituban... tisztább, ha nyílt lapokkal játszunk.
2022. dec. 19. 22:07
 27/37 anonim ***** válasza:
58%

23-as értelmezd amit írt!

Kölcsönös vonzalom,intellektuálsisan egy hullámhossz...ennek kialakulásához idő kell,ergo nem közölte a legelején...

2022. dec. 19. 22:07
 28/37 anonim ***** válasza:
58%
Jesszus, mennyi besértődött anyuka. :DDDD
2022. dec. 19. 22:09
 29/37 anonim ***** válasza:
22%

Kérdező nem válaszolsz, vagyis mégiscsak van igazuk azoknak, akiket lepontoztak.

Abból elég kiindulni, hogy akkor fel sem tetted volna a kérdést.

Ha valakinek tiszta a lelkiismerete az nem vár el anonim oldalon bólogató kiskutyákat, vagy kiscicákat.

Mert nincs miért bűnösnek éreznie magát.

(Esetleg arra tudok gondolni más verzióként, hogy sajnálod, hogy eluszott a nő valahol mélyen).

2022. dec. 19. 22:20
 30/37 anonim ***** válasza:
23%

Hat most leforditom a kerdezo ajanlatat forditott esetre.

Béla, tudom hogy tetszem neked nagyon, es el is fogadom hogy fizesd a rezsimet, de nem vagy az esetem es nem fogok lefekudni veled soha. De azert fizeted a rezsimet?

2022. dec. 19. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!