Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Maximum hány éves nővel tudtok elképzelni párkapcsolatot és hány évessel szexkapcsolatot?
Szex: 14 - 60
Pár: 18 - 25
Házasság: 20 - 30
Párkapcsolat 20-40-ig
Szex, kortól független. 18- ameddig fel áll rá. Láttam már 68 éves qrv dögös nőt is.
47F
Kapcsolat: max 24
Szexkapcsolat: max 30
20f
Kapcsolatnál 0, senkivel sem tudnám elképzelni, ha mégis eltudnám valaha is, a kor le van szarva a törvényes lehetőségeken belül.
Testiség pedig 18-45 között kb.
Párkapcsolat 50 év-
Szexkapcsolat 70 éves korig.
Ha egy idősebb hölgy szeretné valakivel kiélni magát akkor ő ugyanúgy megérdemli ezt. Én szívesen elkényeztetek bármilyen idős hölgyet is akár.
25F
Párkapcsolatot 18-30.
Szexkapcsolat 18-50.
24F
Kapcsolatra: 22-34, szexre fogalmam sincs, voltam már 40+ -os nővel, talán ennél idősebbel azért nem lenneék. Bár ha tetszene külsőre, akkor simán. Szerintem szexkapcsolatnál csak az a lényeg, hogy néz ki a másik. Egy idősebb nő is lehet baromi fiatalos és dögös, míg egy fiatal csaj is lehet borzasztó állapotban (és általában ez az igénytelenség miatt van).
Pl. ismerek olyan csajt aki alig múlt 30, de inkább 45-nek néz ki, de 45-ből is a "leéltebb fajtának", mert olyan szinten igénytelen.
28 vagyok amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!