Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan, hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy egy férfi tényleg csak barátkozni akar?

Figyelt kérdés

2022. dec. 21. 09:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%

Ha tényleg a 7-es válsz az igaz, akkor nem kellene emberileg fejlődni egy kicsit a férfiaknak?

Mert ha ez a válasz az igaz, az azt jelenti, hogy egy férfi nem tud egy nőre másként, tekinteni csak és kizárólag potenciális szexpartnerként. Tényleg ennyire nem lehet félretenni az ösztönöket? Tényleg ennyire nehéz a másikat elsősorban emberként kezelni? Tényleg ennyire nem tudjátok elválasztani a szexualitást az életünk többi területétől? Mert ha ez így van, az nagyon gáz.

Képzeljétek, kedves férfiak, a nőkkel nem csak dugni lehet. Lehet velük beszélgetni, sportolni, együtt dolgozni stb. Tényleg nem tudtok egy nőt anélkül megismerni, tényleg nem tud titeket egy nő anélkül érdekelni, hogy meg akarnátok dugni? Mert akkor van egy rossz hírem. Nem nézitek emberszámba a nőket.

2022. dec. 21. 13:33
 12/21 anonim ***** válasza:
67%

12-es

Miért akarjuk állandóan megmondani? Csak nem azért, mert nekünk kell, hogy megfeleljetek? Ha nőkkel akartok együtt élni, akkor ahhoz olyan emberré kell válni, akivel a nők együtt akarnak lenni.

Szerintem meg egy felnőtt ember tud uralkodni az ösztönein, tudja bizonyos mértékig irányítani a gondolatait. Ne mondja már nekem senki, hogy nem tudja valaki elterelni a saját gondolatait valami másra, ha azon kapja magát, hogy olyan nőről fantáziál, akiről valamilyen okból nem kéne. De ha mégse vagytok erre képesek, akkor hadd kérdezzem már meg, hogy hol a határ? A lányodra is úgy fogysz néznk, a tesódra is úgy nézel? Ha a munkatársnődről meg a pultos lányról fantáziálsz, akkor a lányodról vagy a húgodról (akik szintén lehetnek nagyon vonzóak) miért nem? Csak nem azért, mert képes voltál felfogni, hogy van egy határ, csak nem azért, mert mégis csak félre tudod tenni az ösztöneidet?

2022. dec. 21. 14:48
 13/21 anonim ***** válasza:
36%

7-es vagyok, de 11-est nem én írtam.

Akar a rosseb megfelelni.

Egy párkapcsolat nálam egymás elfogadásáról szól, nem a megfelelésről.

Egy nő és egy férfi gondolkodásmódja, ösztönvilága elég jelentősen különbözik. És érdekes módon a férfiak ezt inkább tudomásul veszik, míg az állítólag empatikusabb nők sokkal kevésbé.

Egyébként ez a vita pont mutatja, miért nem lehet a legtöbb nővel beszélgetni. Mert képtelen a másik nézőpontjából nézni a dolgokat, csak az lehet a helyes, ahogyan ő gondolja.

2022. dec. 21. 15:04
 14/21 anonim ***** válasza:
70%

Az állítólag empatikusabb nők azért nem tudják elfogadni a férfiak "természetét", mert rohadt sok kellemetlenségük adódik nekik ebből az életük során. Gondolom te se tudnál elfogadni olyan dolgokat, amiktől az alapvető biztonságérzeted fenyegetve van. Ebbe már nehéz lenne belegondolni?

Ne haragudj, de nem fogom tudni elfogadni azt a nézőpontot, ami szerint rendben van pl. felnőtt férfi tanárként a kamasz diákjaidról fantáziálni. Sőt én még azt a nézőpontot sem fogadom el, ami szerint rendben van belemenni egy monogám párkapcsolatba, és megcsalni a másikat minden nap gondolatban, de nyugi, ez sok nő elfogadja nem mindenki akkora feminista házisárkány, mint én.

2022. dec. 21. 15:24
 15/21 anonim ***** válasza:
77%

12

Undormány az ilyen férfi.

2022. dec. 21. 16:12
 16/21 anonim ***** válasza:
85%

12

Szóval a férfiak alapvetően szubhumán szexista férgek? Szerintem nem. Ne alacsonyítsd le őket a magad szintjére.

Egy normális férfi igenis képes EMBERKÉNT tekinteni egy máisk EMBERRE.

2022. dec. 21. 16:14
 17/21 anonim ***** válasza:
46%

Nem erre számítottál ugye?

Ha meg közeledik, akkor nyomul az érzéseivel meg szexista!

2022. dec. 21. 17:39
 18/21 anonim ***** válasza:
54%
Az hogy emberként néz a férfi az illető nőre, az nem zárja ki azt, hogy meg is b%szná. Ez ilyen. Ne vetítsd ki az alsóbbrendű feminiféreg világnézetedet mindenkire. Az értelmes nők ezt el tudják fogadni.
2022. dec. 21. 20:08
 19/21 anonim ***** válasza:
#14 hát igen azon megsértődni, hogy egy férfi megnéz más nőt is...
2022. dec. 21. 23:06
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Először megdug, aztán barátkozik vagy barátkozik, aztán megdug.

Férfi, nincs mit ezen csodálkozni.

2022. dec. 21. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!