Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incel férfi fejében mi történi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel férfi fejében mi történik ha mondjuk egy lány barátkozni akar vele de többet nem szeretne a nő tőle?

Figyelt kérdés
Olaj a tűzre vagy jó cselekedet?
2022. jún. 25. 19:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy incel nyilván fog barátkozni egy nővel.
2022. jún. 25. 19:45
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Syntax error
2022. jún. 25. 19:45
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem lesznek barátok, mert a lány is megfogja kapni, hogy mekkora rohadék, hogy csak a CHAD-ekkel fekszik le és a jóravaló szimpla melós jólelkű átlagos külsejű férfiakkal nem.
2022. jún. 25. 19:48
 4/23 anonim ***** válasza:
90%

Újabb biZonYíTék, hogy a nők eMbeRsZámBa sEm vEsZik a csúnya férfiakat.

(Valójában újabb bizonyíték keletkezik, hogy az inceleket nem a NŐ, hanem csak a szex érdekli.)

2022. jún. 25. 19:53
 5/23 anonim ***** válasza:
95%
Úgy veszi, hogy szívattad, átverted, és innentől megérdemled, ha ott tesz keresztbe, ahol tud. Jobb esetben csak bunkó lesz. Rosszabb esetben elkezd zaklatni, vagy pl megpróbàl kirúgatni, nyomozgat utánad, stb.
2022. jún. 25. 20:00
 6/23 anonim ***** válasza:
4%

Ez annyira álságos duma, már ne is haragudj.

Minden férfi a dugásra megy, csak van akinek összejön, van akinek meg nem.

Amúgy sem szoktak működni a férfi-nő barátságok, mert az egyik mindig többet akar.

Ez teljesen független attól, hogy ő incel-e vagy sem.

2022. jún. 25. 20:09
 7/23 anonim ***** válasza:
94%
Nyilván minden ember más, én mondjuk biztos nem látnék bele többet ebbe mint ami. Nekem a fantázia szintjén sincs meg az hogy valaha párom lesz,túlságosan realista vagyok ehhez. Szóval attól nem kellene félni hogy majd elkezdek tapadni csak mert szóba állt velem egy nő. Azt tudom magamról hogy lelki szemetesládának jó vagyok csak ennél többet ne várjak az ellenkező nemtől, ez a lényeg. Ezt az olaj a tűzre dolgot nem tudom hogy hogyan érted de mindegy is. A jó cselekedet az nem ott kezdődik hogy sajnálatból, szánalomból szóba állsz egy nyomival, ezzel senki nem váltja meg a jegyét a mennyek országában a Paradicsomba. Ha segíteni akarsz akkor inkább segíts egy kóbor, éhes állaton, jobb lesz az úgy mindenkinek.
2022. jún. 25. 20:12
 8/23 anonim ***** válasza:
94%

6

Ne általánosíts, nem minden férfi disznó. Tudom, hogy számodra megnyugtatóbb lenne ezt hinni, de el kell keserítselek...

2022. jún. 25. 20:12
 9/23 anonim ***** válasza:
11%

Mert az disznóság, hogy valaki szexelni akar?

Mesélj még.

Vagy te nem szoktál?

Miért nem?

2022. jún. 25. 20:15
 10/23 anonim ***** válasza:
96%

9

Ez annyira álságos duma, már ne is haragudj. 😂

A disznó mivoltod abban rejlik, hogy (elmondásaid alapján) számodra egy nő kizárólag a dugásra jó. Szívesen.

2022. jún. 25. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!