Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incel férfi fejében mi történi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel férfi fejében mi történik ha mondjuk egy lány barátkozni akar vele de többet nem szeretne a nő tőle?

Figyelt kérdés
Olaj a tűzre vagy jó cselekedet?
2022. jún. 25. 19:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%
#6 ez nem igaz. Nekem mindig voltak meg vannak olyan nő barátaik akikre nem nyomultam! Még most is, úgy hogy évek óta kapcsolatban vagyok. 25F
2022. jún. 25. 20:19
 12/23 anonim ***** válasza:
9%
Én keresném a röhögő barátnőit a bokorban, esetleg megkérdezném mennyiben fogadtak és segítek neki, ha felezünk utána.
2022. jún. 25. 20:25
 13/23 anonim ***** válasza:
4%

Ilyet senki nem mondott, te forgatod ki a szavakat.

Igen, a szexualis vonzalom a motiváló erő.

Nőknél is.

Úgy csinálsz mint ha hülye lennél amúgy.

2022. jún. 25. 20:26
 14/23 anonim ***** válasza:
96%

13

Tévedés.

A nők (és a férfiak normálisabbjai) képesek a dugás reménye nélkül is kialakítani emberi kapcsolatot az ellenkező nemmel. :D Sajnálom, ha te erre képtelen vagy, de attól még sajni ez az igazság. ://

Nekem is vannak olyan férfi barátaim, akikkel általános óta tartom a kapcsolatot: gyakran találkozunk, felhívjuk egymást, beszélgetünk - miközben mindannyiunknak van párja, tehát nem, nem a dugásra megy ki a dolog. Bizonyos intelligenciaszint fölött nem ez az egyetlen motiválóerő. ;D

2022. jún. 25. 20:31
 15/23 anonim ***** válasza:
85%

Tömören?

Feljön ide oszt elkezd chadezni

2022. jún. 25. 20:45
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt fogja hinni, hogy a csaj össze akar vele jönni.
2022. jún. 25. 22:10
 17/23 anonim ***** válasza:
24%
Végre egy normális nő,erre gondolnék, én nem is vágyok arra, hogy lefeküdjön velem egy nő, tudom, nem minden magányos férfi ilyen sajnos.
2022. jún. 25. 23:41
 18/23 anonim ***** válasza:
90%
Ha magát incelként titulálja, akkor valószínűleg vagy megjátssza a barátkozást, hátha leesik egy kis puni neki azért, mert nem kifejezetten bunkó a csajjal meg néha segít neki, aztán elmondja mindenféle hitegetőfriendzone-olós k...nak, ha az nem cuppan a farkára. Ha olyan férfiról beszélünk, akinek csak nem jött össze a dolog, de nem ez a fröcsögős nőellenes, "nekem kijár a szex a csinos csajoktól" típusú ember, akkor meg személyiségtől függ... van, aki tudja értékelni a nőket barátként is.
2022. jún. 26. 11:31
 19/23 anonim ***** válasza:
83%
Minek akarod szivatni? Elég baja van
2022. jún. 26. 11:40
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Én sose definiáltam magam incelnek.

Mivel lelki szemetesládának jó vagyok, van 1-2 lány barátom most is.

Nekem arra volt ez jó hogy már nem is akarok nőt.

Persze szidni nem akarok senkit, ez az én hibám nem másé.

Egyértelmű hogy nem vagyok alkalmas párnak.

2022. jún. 26. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!