Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 körüli férfiak! Csak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 körüli férfiak! Csak egy kamu szöveg, hogy el tudnátok képzelni egy huszonévest komoly kapcsolatra vagy tényleg van ilyen? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tényleg létezik ilyen, hogy egy huszonéves nőt el tudtok képzelni komoly kapcsolatra, ha a kortársainál komolyabb/érettebb felfogású pl? Szerintem ez egy kamu duma lehet és valójában csak a szexre pályáznak. Voltatok már ilyen helyzetben?

2022. dec. 20. 21:26
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%

Azt nem ertem, ha a ketdesed tartalmazza es prejudikalja hogy mit gondolsz, miert irod ki a kerdest?

Csak azert hogy lepontozhasd aki maskepp gondolja?

2022. dec. 26. 14:14
 32/37 A kérdező kommentje:
Senkit sem pontoztam le.
2022. dec. 26. 19:12
 33/37 anonim ***** válasza:
0%
Na persze akkor ki? Ez az oldal vmi elmebetegek jatszotere? Normalisan valazolok es vki erdekes modon mindig nullazza.
2022. dec. 26. 20:12
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg van.
2022. dec. 29. 20:12
 35/37 anonim ***** válasza:
37vagyok, 25 felett simán, de amúgy alatta se gond nekem, csak általában nekik.
2023. nov. 6. 10:04
 36/37 anonim ***** válasza:
50%
Igen el tudom kepzelni siman.
2023. nov. 6. 11:48
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

20 vagyok, párom 17-el több. Nem hogy komolyan vesz, lassan 2 éve együtt vagyunk, és már együtt élünk. ☺️

(Elébe megyek a lehetséges kérdéseknek:

Persze örül, örült is a fiatal baratnőnek, de nem hajkurászott kiscsajokat, sőt, először is én mentem oda hozzá ismerkedni. ☺️

Nem, nem vagyok aranyásó, jól élünk de én is dolgozom ezért.)

2023. nov. 7. 01:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!