Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 körüli férfiak! Csak egy kamu szöveg, hogy el tudnátok képzelni egy huszonévest komoly kapcsolatra vagy tényleg van ilyen? (bővebben lent)
Teljesen felnőttnek tartom a pl 25 éves nőket. Negyven felett vagyok, de ha problémám lenne egy nővel, az részemről sosem a korkülönbségből vagy az eltérő igényekből adódna, hanem olyan, az életkortól független dolgokból, amelyek pl egy velem egykorú nővel is ugyanilyen eséllyel merülhetnének fel.
Sőt, a fiatalabb korosztály számomra előnyt is jelent, az emberek negyven felett hajlamosak elkényelmesedni, én pedig még messze nem tartok ott - ezt várom el a partneremtől is.
40 vagyok. 25 éves a barátnőm. 8 hónapja járunk, eddig még csak petting volt. A következtetéseket vond le!
Egyébként #8-cal maximálisan egyet tudok érteni. Egy huszonévest ne nézzünk már kistininek! Ők már javában felnőttek. Sokaknak közülük már gyerekük is van. Akkor csak nem lehetnek olyan éretlen kisgyerekek...
Egyébként meg miért is olyan elképzelhetetlen ez? Melyik része a hihetetlen? Az, hogy egy felnőttet felnőttnek tartsak? Vagy azt, hogy képes vagyok beszélni olyannal is, aki nem a születési évemben született?
Ami pedig azt illeti, tudom, hogy ezzel sokan másként vannak, de nekem pont, hogy az intimitáshoz kellene nagyobb bizalom és vonzalom, és nem ahhoz, hogy pusztán jól érezzem magam valakivel.
Személy szerint el tudnám képzelni, hogy huszonéves lány lenne a párom, és mindez szerelem mellett, nem csupán a szexre asszociálva-
Mivel párkapcsolatban élek, így ez csupán képzelet szintjén működik. Ettől függetlenül lehetnek érzelmei a férfinak a lány iránt, ami ugyan nem szerelem, de ettől nem sok választja el.
Igen, s volt is ilyen. Nem a farkam irányítja az életemet.
45/F
Igen.
A kérdés ennek megerősítését hivatott elkövetni.
Minden más mellékes. Gomdolom mind ez egy huszas éveiben járó, magát komolyabb, érettebb nek gondoló lánytól.
Röhelyes.
Aki valóban ilyen, az erre már megkapta a választ az élettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!