Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányok nagy része egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok nagy része egyáltalán nem akar idegenekkel ismerkedni nem itt?

Figyelt kérdés
Úgy értem ha olyan munkahelyem van, meg szoc köröm amiben nincsenek lányok, és csak ilyen társkereső appokon vagy esetleg bulikba tudok kezdeményezni akkor megszívtam?Ahogy nézem ez a legnagyobb hátrányunk ha idegenek vagyunk a lányok szemében, még a külsőtől is fontosabb, mert ha nem ismer nem bízik meg bennünk, ezért látni olyan sok kapcsolatban hogy valamennyire már ismerték a másikat.
2022. dec. 18. 23:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Én nem értem csak, hogy mi köze van a kérdésnek a kérdés leírásához?

Mármint "itt" mint gyakorikerdesek.hu-n?

Szerintem itt a legtöbb nő teljesen tisztában van vele, hogy kik és milyen emberek járnak ide és már tapasztalták is esetleg. Ezért teljesen érhető, ha nem akarnak itt ismerkedni. Persze van nyilván kivétel, de én megértem. Ritka az olyan aki itt normális.

De egyébként ez mindenhol benne van, hogy tök idegen vagy és nem kérnek belőled főleg, ha nem vagy szimpatikus elsőre.

2022. dec. 18. 23:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy nem itt gyakorikérdéseken hanem pl tinderen, vagy bárhol a személyes világban
2022. dec. 19. 00:05
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Nő mindenhol van,ha mersz élni.Rajtad áll
2022. dec. 19. 00:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez mindig az adott nőtől függ. Nekem iskolából lett két kapcsolatom is, de mivel kevésbé bízom a fiúkban, ezért mindig inkább ők szedtek fel. Nyilván iskolában/munkahelyen azért kialakul némi kapcsolat, ami megadja a kezdő bizalmat. A harmadik kapcsolatom meg szórakozóhelyről lett, de az lánnyal volt szóval nem releváns. Kapcsolatnál inkább a belső számít meg a türelem (nálam).

Alkalmizni egyszer akartam, ott a külső számított. Plusz nagyon számít a külső/belső mellett az első benyomás, mert sokan az alapján már ítélnek.

2022. dec. 19. 06:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Akarnak, de csak tökéletesen kinéző férfiakkal.
2022. dec. 19. 07:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem már volt tinderről és más tarskereső avagy hobbi oldalakról randim/találkám, ezért amit írsz nem igaz. Vannak olyan nők, akik nem élnek ezzel, avagy veled nem akarnak találkozni.

Másik dolog, ha személyesen nincs olyan programod, ahol nőkkel találkozol, miért nem csinálsz? Rengeteg hobbi, program van, ahol új embereket lehet megismerni! Hogyha nincs baráti körőd, akkor kezdj aktívan kialakítani, tenni érte és idővel lesz!

2022. dec. 19. 08:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha tetszenél nekik nem számítana, hogy hol ismerkedtek meg és idegen vagy e.

A többi kifogás.

2022. dec. 19. 09:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Nyilván ha olyan körökben mozogsz, ahol nincs pártalálásra lehetőség, akkor ki kell mozdulnod olyan helyekre is, ahol van... ez persze kényelmetlen, sok energia befektetésével jár...

De nincs más lehetőség. Nyilván a randi appokon fent lenni nem rossz dolog, az is egy lehetőség. De millió más dologba is bele lehet kezdeni, ami kimozdít téged, új emberekkel ismerkedhetsz meg, stb...

Tehát valahol találj ilyen átfedést, hogy pl egy olyan új hobbi, amit élveznél ks, meg azért ismerkedésre is ad lehetőséget.

Nyitni kell az emberek felé... mert nem csak helyben ismerhetsz meg új embereket, de lehetőséged lehet ismerősök ismerőseit is megismerni.

2022. dec. 19. 10:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos azt tapasztalom mindenki a lehető legjobbat akarja nőknél is, így nagyon nem mindegy hogy aki kezdeményez a nőknél mennyire normális meg érdeklődő személy ha nem jön be a férfi a csajnak.
2022. dec. 19. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!