Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek mit akar? Kamionos...

Szerintetek mit akar? Kamionosok, ti szoktatok csak úgy beszélni "idegenekkel"?

Figyelt kérdés

Én egy boltban dolgozom. A bolt mellett egy sátorszerűségben gyümölcsöt/zöldséget árulok 1 másik nővel. Pár kamionos pasi megszokott állni ott a parkoló közelében és bemegy a boltba így ismerek közülük párat. Kb 2 hete egy fiatal srác odaviharzott a kamionjával a parkolóba kiszállt, meglátott és szaladt hozzám, hogy tudok-e adni neki zsepit. Nálam nem volt. Az egyik kollégáját beküldte, hogy vegyen neki és akkor vettem észre, hogy ömlik a vér a fejéből. Nem akarta, hogy orvost hívjunk ezért megengedte, hogy elállítsam neki a vérzést (védőnő voltam 3 évig). Ma megint találkoztam vele és odajött hozzám beszélgetni. Meghívott egy kávéra, megkérdezte, hogy valamikor lenne-e kedvem vele menni. Én nem mondtam neki semmit. Engem igazából nem zavar...csak furcsának találom, hogy így viselkedik. Így köszönné meg?

29/N

2010. szept. 14. 20:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
74%
Vagy egyszerűen tetszel neki. Mi van ezen furcsa?
2010. szept. 14. 20:20
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Elállítottad a vérzést a fején. Közben lehet megtetszettél neki, érdekesnek talál, meg akarja magyarázni mi történt, meg akarja köszönni vagy ilyesmi. Valaki elállítaná a fejemen a vérzést azért nem "idegennek" tartanám.
2010. szept. 14. 20:20
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű ismerkedés, én sem értem hol kell ezen meglepődni...
2010. szept. 14. 20:22
 4/17 anonim ***** válasza:
96%

Hát nagyon remélem,h nem az én barátom volt ez az illető!Megkérdezhetem, hogy hol történt ez?

Egyébként sztem igen,de nézd meg jól h kinek a kamionjába ülsz be... :)

2010. szept. 14. 20:23
 5/17 anonim ***** válasza:
Szerintem csak simán ismerkedni akar Veled.
2010. szept. 14. 20:28
 6/17 anonim ***** válasza:
95%
Én is remélem, hogy nem a másik lány barátjáról van szó. Légy olyan kedves, hogy megírod, hogy hol történt ez, és, hogy hogyan is néz ki a srác, hogy a másik lány tudja, hogy nem-e az ő hites párjáról van szó.
2010. szept. 14. 20:31
 7/17 anonim ***** válasza:
25%
És mindez hogyan függ össze a családi kapcsolatokkal?
2010. szept. 14. 20:32
 8/17 anonim ***** válasza:

Már Kultúra és Közösség...Egyébként azért írnak legtöbben olyan kérdéseket amik nem oda tartoznak mármint a család és kapcs-ba, mert ott még aránylag jó és hasznos normális válaszok jönnek..

Viszont arra tényleg válaszolhatsz, amit az egyik kérdező feltett...Reméljük nem az ő férje.

2010. szept. 14. 20:33
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Filmbe illő :) Én mennék vele ha nő lennék :D

18/F

2010. szept. 14. 20:38
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább azt firtatnám, miért vérzett a feje, és miért tiltakozott az orvos ellen?
2010. szept. 14. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!