Szerintetek mit akar? Kamionosok, ti szoktatok csak úgy beszélni "idegenekkel"?
Én egy boltban dolgozom. A bolt mellett egy sátorszerűségben gyümölcsöt/zöldséget árulok 1 másik nővel. Pár kamionos pasi megszokott állni ott a parkoló közelében és bemegy a boltba így ismerek közülük párat. Kb 2 hete egy fiatal srác odaviharzott a kamionjával a parkolóba kiszállt, meglátott és szaladt hozzám, hogy tudok-e adni neki zsepit. Nálam nem volt. Az egyik kollégáját beküldte, hogy vegyen neki és akkor vettem észre, hogy ömlik a vér a fejéből. Nem akarta, hogy orvost hívjunk ezért megengedte, hogy elállítsam neki a vérzést (védőnő voltam 3 évig). Ma megint találkoztam vele és odajött hozzám beszélgetni. Meghívott egy kávéra, megkérdezte, hogy valamikor lenne-e kedvem vele menni. Én nem mondtam neki semmit. Engem igazából nem zavar...csak furcsának találom, hogy így viselkedik. Így köszönné meg?
29/N
Nem hiszem, hogy ittas volt és normális feje volt. Nem tudom...ez olyan fura nekem valamiért.
Ez Tokajban történt. Olyan 180cm körül volt, nem is vékony, nem is kövér, rövid barna haj, zöldes barnás szem, fekete kamion (billencses és azt hiszem Volvo volt).
10:19:
szerintem meg tuti a te barátod volt, biztos árut szállított Tokajba, vagy átutazóban volt arra! Tudod, elég kevés kamionos van Magyarországon, te meg egyből a párodra gyanakodsz egy országos fórumon :D
Akkor csak nem ő az :D
Amúgy ma rákérdeztem, hogy mi történt. Azt mondta, hogy defektet kapott nem messze az egyik kollégája és kilőtte az emelőt és még valami mást. Szerintem valami üvegdarab lehetett mert az vágás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!