Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha tegyük fel eljutnánk odáig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tegyük fel eljutnánk odáig h a világon már kb csak 10 férfi lenne és ők is incelek akkor vonakodva ugyan de összejönnének velük a nők?

Figyelt kérdés
Ebben az esetben csak a férfiak/fiúk száma csökkenne le drasztikusan.
2022. dec. 18. 20:22
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
89%
Nem jönnének össze. Viszont a fajfenntartáshoz kellenek, de szerencsére van mesterséges megtermékenyítés is :D
2022. dec. 18. 21:06
 12/41 anonim ***** válasza:
91%
Hát így belegondolva, ha nem lennének férfiak, akkor maradna a vibrátor, ha nem lenne vibrátor, akkor maradnának az ujjaim, ha nem lennének ujaim, akkor maradna a többi nő. Szóval nem. Nem jönnék össze veletek.
2022. dec. 18. 21:15
 13/41 A kérdező kommentje:
De gonoszok vagytok és mivan ha az 10 emberből vannak olyanok akiknek egyszerűen nem jött össze a csajozás de ettől még nem lettek nő gyűlőlők és elfogadták a magányt vagy probálkoznak önmaguk fejlesztésével.
2022. dec. 18. 21:43
 14/41 anonim ***** válasza:
89%
Aki nem vonz, azzal nem jövök össze. Ennyi. Tökmindegy ha ez a 10 utolsó férfi a Földön. Maradnék egyedül. Én szingliként is teljes életet éltem, nem volt hozzá szükségem társra hogy boldog legyek.
2022. dec. 18. 22:00
 15/41 anonim ***** válasza:
90%
Na hol a privim? Gondoltam! Hát igen! Az elvárások az egekben, nyujtani nem tudsz semmit, de a fullos nő az kéne
2022. dec. 18. 22:10
 16/41 anonim ***** válasza:
0%

Na az itteni válaszok is jól példázzák miért nem érdemes a nőktől őszinte és korrekt választ adni. Mert vagy még önmagukat sem ismerik eléggé vagy csak akkor adnak őszinte választ, ha annak számukra előnyös kimenetele van. Azt nem vallanák be, hogy ilyenkor azért egy idő után Shrek is megszépülne.

A lényeg az IDŐ UTÁN. Ahogy a Trabantot se látnád Ferrarinak, ha hirtelen beköszöntene egy zombiapokalipszis, de pár hét, hónap után a pincében konzerveken élve bizony élveznéd, hogy nem gyalog vagy biciklivel kell menned és örülnél annak is, hogy gurul.

A magányos juhásznál sem egyik napról a másikra alakult ki a zoofília, hanem annyi ideje nem látott nőt, hogy hirtelen szexi lett a kecske is vagy a tehén. Ez persze extrém eset, de indulj ki csak a 2 világháborúból. Annyira kevés férfi volt, hogy a német nők valósággal rá voltak állva a kelet-európai férfiakra.

Ahogy az is igaz, hogy az internetes hozzászóló oldalakon sokkal nagyobb arányban vannak jelen a nonkonformista emberek, mint a populációban.

Én sem gondolom, hogy attól, hogy valamiről valamit állít a reklám szaladok megvenni, de nem is cáfolom annak jelentőségét, hogy hülyeség lenne dollármilliókat költeni reklámokra, mert a saját szememmel látom mennyi agyhalott birka van.

A párválasztásnál is így van. Ha valaki jó pasinak minősül, akkor kell egy olyan az iPhone meg a Gucci táska mellé, akivel lehet pózolni a plázában és mutogatni a barátnőknek, akik pukkadjanak meg az irigységtől.

2022. dec. 18. 22:13
 17/41 anonim ***** válasza:
90%

#16! Ja, lassan 8 éve nem szexeltem, pedig kaptam elég ajánlatot, nem incelektől. Tudod miért? Mert NEM TETSZETTEK. De ja, biztos pár hónap után megszépülne a szememben a 10 nyomi😁

Inkább felebaráti szívességből lemondanék róluk a másik 4 milliárd nő javára.

2022. dec. 18. 22:17
 18/41 anonim ***** válasza:
91%

16

Ha már a realitásérzéket kéred számon a nőkön... Esetleg kezdhetnéd a kérdezővel, okoska.

2022. dec. 18. 22:19
 19/41 A kérdező kommentje:
Igaza van a 16osnak mert ha valaki hetekig éhezik akkor utána már kb egy konzervet is lakomának él meg.
2022. dec. 18. 22:25
 20/41 anonim ***** válasza:
91%
19-es: Hallottad hírét, hogy szex nélkül nem halnak meg au emberek? Na? Új infó?
2022. dec. 18. 22:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!