Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sok csúnya kövér férfi mellett igazán szép lány, a nőknek mégsem számít a külső?
Számomra kicsit hihetetlen azt gondolná az ember hogy egy vonzó csinos nő helyes sportos pasit akarna....
Talán a pénz miatt...nem gondolnám ugyanis vonaton szoktam ezeket a párokat látni nem gondolnám hogy a pénzes pasik vonatoznak a csinos barátnőjükkel
11.
Vagy Deák Ferenc és 500 másolata cinkosan kacsint a tárcában.
Én ismerek is ilyet. A nő nagyon dekoratív, válogathatna igazából. De az eddigi párjai sokkal idősebbek, és külsőre is eléggé ledurrantak voltak (ápolatlanság, elhízás, stb.). Ja, és nem pénzesek.
Tehát amit a kérdező felvet, az létezik, és valóban nehezen érthető.
De amúgy mi van akkor, ha ezek mellett érzik jól magukat?
14.
Ez még rosszabb, mintha simán csak pénzes lenne. Mennyire jó gerjeszteni a nárcisztikus személyiségzavart ebben a világban, ahol így is ünnepet ül az arrogancia és a "bezzeg én!" stílus?
Mert a villanyszámla nem lesz kifizetve a pasi kockás hasától.
Vonat...mi vele a gond? Bp.-Szeged távot havi 8-10X meg kell tennem, nem megyek kocsival.
"Miért van sok csúnya kövér férfi mellett igazán szép lány, a nőknek mégsem számít a külső?"
A nők nem férfiból vannak. A nőknek nagyon sokat számít a belső. És a kezdet után az a fontosabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!