Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A félénk határozatlan csúnya férfiak mellett valóban biztonságban van a nő?
Félénk, határozatlan pasi mellett nem fogja magát biztonságban érezni. Nem védi meg.
Attól még megcsalhatja, ha akarja, másképp nem, hát fizet egy prostit. Ez nem garancia semmire.
Még szerencse, hogy van helyes, határozott és hűséges férfi is, aki nem akar félrelépni. Az ilyen mellett inkább biztonságban érzi magát az ember, mint olyan mellett, aki azért van veled, mert másnak nem kellett.
"Még szerencse, hogy van helyes, határozott és hűséges férfi is, aki nem akar félrelépni."
Nyilván van, nem is kevés szerencsére, de annyi nagyon nincs hogy minden normális nőnek jusson. (matematikailag sem)
félénk határozatlan csúnya férfiak mellett valóban biztonságban van a nő?
NEM!!! szerinted mitől érezné egy csaj egy ilyen ember mellett biztonságban magát?? felnézni sem tudnék rá, vonzódni sem hozzá.
biztonságot csak az az ember tud adni, akinek helyén van az önbizalma, egészséges az önértékelése, jól érzi magát a bőrében, jó a kisugárzása, van karizmája, humora, jól tud kommunikálni, biztonságban mozog a világban, életrevaló.
amiről te beszélsz, az egy szerencsétlen pasi, aki összeteszi a kezét, ha vki. szóba áll vele, és csupán gyáva meghunyászkodásról szólna a viselkedése.
az ég mentsen meg az ilyen pasitól.
ennek köze nincs a biztonsághoz!!!
én érdekes módon ezeket a férfiakat jobban kedvelem mint a határozott,kemény menő férfiakat,van esélyed!
ne aggódj találhatsz magadnak társat,a társ találása nem olyan egyszerű dolog!
sok sikert! 30N
"ezeket a férfiakat jobban kedvelem mint a határozott,kemény menő férfiakat..."
én nem erről beszéltem! nem a népszerű alfahímekről, hanem egy egészséges, jó kisugárzású személyiségről, aki rendben van magával.
áruld már el, h. egy tutyimutyi, ronda, félős pasiba mi olyan vonzó?! nem akarok se a pszichológusa, se az anyukája lenni, nem akarom, h. csak azért maradjon meg mellettem mert másnak úgysem kéne, meg szubmisszív legyen, bólogató jános, csak azért, h. nője legyen.
szimmetrikus, harmonikus párkapcsolat csak akkor lehet, ha mindkét fél a helyén van, és nem félelemből, megalkuvásból vannak együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!