Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok voltatok már gonoszak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok voltatok már gonoszak egy rendes sráccal csak azért mert túlsúlya van?

Figyelt kérdés
Pl neten sokat beszélgetettek és kedveltétek is! Aztán a külseje miatt szó nélkül letiltottátok?
2022. dec. 14. 10:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%
Megint csak azt tudom írni mint sok más hasonló kérdésnél: attól függ honnan ismerem. Ha gyerekkorunk óta ismerem , jóban vagyunk akkor nyilván nem oszt nem szoroz hogy kövér-e. Ha viszont az online térben ő ismerkedési szándékkal keres meg, amit én normális hangvételben elutasítok, de ő ezt nem jól fogadja és jön a "de miért, mert kövér vagyok?" duma, akkor igen, letiltom.
2022. dec. 14. 11:38
 12/23 anonim ***** válasza:
96%
Csak azért nem. De volt, hogy a srác régi képekkel csajozott, amiken még jól nézett ki, erre randin megjelent 30 kiló plusszal. Majd amikor megkérdezte, lesz e folytatás, nemet mondtam. Két hét múlva ír egy ilyet: dugásban benne lennél? Mondom mi a f... Aztán mondta tovább, hogy ő amúgy is csak ennyit akart (pedig a randin úgy tűnt, komolyat szeretne). Úgy felb.aszott hogy megmondtam neki, hogy persze benne lennék, ha úgy néznél ki, mint a képeiden és nem lenne rajtad ez a 30 kiló plusz :D
2022. dec. 14. 11:45
 13/23 anonim ***** válasza:

engem tiltottak már anno, pedig se túlsúlyos, se bunkó nem vagyok, csak nem tetszettem nekik :D

utólag természetesen már nem bánom, mert rátaláltam valakire, aki eddig úgy néz ki, hogy tényleg a "másik felem" :D

2022. dec. 14. 12:06
 14/23 anonim ***** válasza:
MilfHunter, de, az emberek fogyhatnak és hízhatnak életük során. Amire te gondolsz, az a mikropénisz, az tényleg úgy marad. Sajnálom. 😞
2022. dec. 14. 12:12
 15/23 anonim ***** válasza:
nem
2022. dec. 14. 13:01
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Jól is nézett volna ki ha én gonoszkodtam volna túlsúlyossal, bagoly mondja verébnek :D. De amúgy sem szokásom vkit a külseje miatt gúnyolni meg fikázni, főleg olyasmi miatt, amiről nem biztos, hogy tehet.
2022. dec. 14. 13:44
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

Senkinek nincs megtiltva,keveset egyen ,fusson,kondizzon. Tehat mindenki felelos a dagadtsagaert….

Egyertelmu a tiltas

2022. dec. 14. 13:56
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

17.

Nem mindenki azért túlsúlyos mert mértéktelenül zabál mindent, vannak olyanok is, akik betegség miatt ilyenek és nem tudnak fogyni.

2022. dec. 14. 14:02
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Na, mert egy csavo nem ezt csinálja.... megaláz, es kozli, hogy "max szopat" (ilyenkor én tiltom)

Udv egy ronda nő

2022. dec. 14. 14:05
 20/23 A kérdező kommentje:

19

Te bolond vagy. Ha valakinek nem tetszik egy nő azt leszopatni se akarja.

2022. dec. 14. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!