Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig voltatok egyedül, amíg megtaláltátok a párotokat? Illetve hogyan ismerkedtetek meg?
20 évesen volt az első barátnőm (tanfolyamról) - ez 4 évig tartott - majd ezt követte 3 év egyedül, próbálkoztam mindenhol de senkinek nem kellettem.
27 évesen megismertem a 2. barátnőmet (neten) / páromat - 1 év után összeköltöztünk, több mint 4,5 évig voltunk együtt.
Majd elég hamar 33 évesen (munkámból kifolyólag) viszonylag hamar megismertem a 3. páromat ...ez 1 évig se tartott.
Most 4 éve nem találok senkit, illetve engem sem talál meg senki.
És elárulom, hogy kész csoda, hogy ez a 3 is összejött, mert abszolút nem tetszik amit a tükörben látok.
18-20 középsuliból (2 év),
fél évig semmi,
21-25 egyetemről (5 év),
7 évig semmi,
31-32 melóból (1 év).
Aztán most kezdődik megint az évekig tartó semmi, hát k*rvára le vagyok hangolva. Pacsi #1-es.
Mert az edzéstől mi változna? Nem lettem kövér, abszolút nem vagyok hízásra hajlamos.
Kb. 22 éves koromban elkezdtem kopaszodni és "eszméletlen sebességgel hagyták el a hajszálak a fejemet", ezen nem hiszem ,hogy segít az edzés.
Valamint elkezdtek darabokra törni a fogaim, ezen mondjuk túlvagyok szerencsére, idén sikerült emgcsináltatnom úgy ahogy az összeset.
Aztán tavaly 1 év leforgása alatt félig kifehéredett a szakállam, amit totál nem értek mitől történt.
Szóval most úgy nézek ki 28 évesen mintha legalább 40 lennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!