Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már olyan veletek amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan veletek amikor azzal fárasztottak, hogy szinteteken felül keresgéltek és így örökre egyedül maradtok, de a végén ők tévedtek és megtaláltátok a párotokat?

Figyelt kérdés
2022. jún. 17. 21:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. jún. 17. 21:46
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Velem spéci nem volt ilyen, de az egyik barátnőmmel igen. Összejött neki egy nagyon jóképű, nagyon-nagyon kedves srác. Most már évek óta együtt vannak.
2022. jún. 17. 21:46
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt. De lassan 30 leszek és most jövök rá hogy tényleg örökre egyedül fogok maradni.
2022. jún. 17. 21:53
 4/14 anonim ***** válasza:
91%

Mindig ez volt. Ha csak annyit emlegettem, hogy nem jövök össze olyannal, aki nem tud gumit húzni, már ment a hőzöngés, hogy álomvilágban élek, tartós kapcsolatban senki sem húz gumit... 😂😂😂

De más elvárásra is ment a nyafika. Van elég önismeretem, pontosan tudom, hogy elég jó vagyok az elvárásaimhoz.

2022. jún. 17. 21:54
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Volt ilyen, akkor még nem hittem el. Aztán felnőttem és rájöttem, hogy az ún. szintek tényleg léteznek és én a saját szintemen felül keresgéltem.
2022. jún. 17. 22:09
 6/14 anonim ***** válasza:
15%
Nekem csak messze szinten felüli nők tetszettek, aztán amikor tele lett a fejem az önbizalom/humor/intelligencia fаszságokkal, akkor megnéztem mire megyek a szintemen levő ronda nőkkel. Gyerekjáték lett volna mindegyik (mivel egyik se érdekelt így még megdugni se dugtam őket...). Szóval nekem az ellenkezője volt már, minden más viszont álom marad.
2022. jún. 17. 22:15
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

6

Hát, önbizalom/humor/intelligencia hiányában tényleg nehéz ünbizalommal/humorral/intelligenciával hódítani.

2022. jún. 17. 22:26
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Önbizalom irreleváns, ezt jól látod, kinézet számít csak. Viszont, ha már így lerondáztam magam, akkor engedd meg, hogy kicsit beképzelt legyek és elmondjam a másik kettővel nincsenek problémáim, pl. Mensa tag vagyok, noha csak 137 az IQ-m szóval a zsenitől messze vagyok, de talán az átlagot csak megütöm vele ;).

2022. jún. 17. 22:37
 9/14 anonim ***** válasza:
94%

8

Igen, ezt én is ki tudom jelenteni magamról. (Aztán vagy igaz, vagy nem.)

Sokszor eldicsekedtél azzal, hogy miként aláztad a csúnya nőket, szóval szerintem te nem a külsőd miatt nem kellettél azoknak, akiknek van miből választani.

2022. jún. 17. 22:57
 10/14 anonim ***** válasza:
33%
Ez a szint felettiség azért érdekes, mert nem ismerek magam feletti szintet sem férfiben sem nőben. Bárkivel el tudom magam képzelni. Lehet fiatalkoromban volt ilyen (tuti), de az már régen volt.
2022. jún. 18. 02:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!