Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mi az oka annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az oka annak hogy egyesek könnyen találnak párt míg mások a fél életükben kínlódnak ezzel?

Figyelt kérdés

2022. dec. 14. 08:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
74%

A kettes válasza tökéletes, de ennél komplexebb.

Én is csóró vagyok, kb nulla egzisztenciával, mégis sikerült mindig találnom párt magamnak. Kisugárzás függő. Ne a telefonodat b@sztasdt a 4es 6oson hanem mosolyogj rá valakire. Meglepődnél mennyi jó sztori kezdődik így.

2022. dec. 16. 10:34
 22/28 anonim ***** válasza:
55%
#20 Micsoda görcsösség kell hozzá, hogy listával a kezében méregesse a környezetét. Az egónak elvárásai vannak, mert nem akárkivel akar együtt lenni. Olyan kell neki, akiből táplálkozhat, aki az értékét növeli. Eleve hibás a gondolat. Nem magából táplálkozik, hanem a másikból és közben értéktelennek érzi magát. Az egész nem más, mint egy hatalmi játszma. Én a szegény kis gyenge, aki majd talál egy erőset maga mellé, akivel teleszívhatja magát. Ha mélyen belegondolsz, semmi lélek nincsen benne, pláne spontaneitás. Agyból működik, elváráslistával, merő görcs az egész. Találhat valakit, csak ne csodálkozzon, ha nem azt kapja, amire mélyen legbelül vágyik. A sikerguruk is az egópotenciált próbálják kihasználni, erőszakos pozitív gondolkodással, vonzás törvényével, sokan meg bedőlnek neki. Nem azzal van baj, hogy nem működhet, hanem hogy rosszul használják. Ez csak az egójukat erősíti. Általában rosszul sül el, még akkor is, ha elsőre jónak tűnik. Pont a természetesség hiányzik belőle, amiről beszélsz. Ha egészségesen működne, akkor nem lenne benne se elképzelés, se elváráslista, se görcs, se semmi.
2022. dec. 16. 16:15
 23/28 anonim ***** válasza:

"hogy semmi spontaneitás, természetes kíváncsiság, érdeklődésmentes az osztályozás-szórás a "választékból".

Kérlek javítsd ki az utolsó mondatodat, hogy érthető legyen.

2022. dec. 16. 16:17
 24/28 anonim ***** válasza:
69%
Miért van az hogy egyesek kömmyen talàlnak àllàst még valaki a fél életét munkanélküliként tölti és egyik napról a màsikra él? Kb ugyanaz a kérdés csak màsik helyzet.. Az élethez is szerencse kell ennyi
2022. dec. 18. 21:50
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

Mindenhez kell a szerencse és a véletlenek.

Annyi a különbség, hogy szinte majdnem mindenért tudsz tenni valamit, a társra találásést meg szinte semmit.

Munkában pl meglehet oldani, hogy elválalok valami sz@rt, aztán majd keresgélek tovább.

Társkeresésben viszont nemtudod megtenni, hogy összeállok valakivel, ha van vonzódás ha nincs, aztán majd lesz valahogy.

2022. dec. 18. 23:55
 26/28 anonim ***** válasza:
56%
Kompromisszum es nyitottsag kerdese
2022. dec. 20. 18:23
 27/28 anonim ***** válasza:

A kompromisszum = tönkremenés lelkileg

Mert ha túl sokáig az egyik csak nyeli a békát (kompromisszumhegyek), akkor az X év múlva sok lesz és elviselhetetlen. Mire jó ? tönkreteszi az életének bizonyos szakaszait és boldogtalanul él.

Én pl hozzá voltam szokva egyfajta vizuális élményhez (szép nőkhöz).

Ezért csakis ezek jöhettek szóba egész életemben, volt is jó pár.

DE !!!

Ha nem volt kedves simulékony lelkületű, csak karrierista racionális pl, akkor élveztük egymást x idő múlva és szétmentünk. De ugyanez volt pl ha nem volt felhőtlen a szex valakivel, akkor is. De én soha nem "elvettem" belőle ami nekem kellett. Magyarul az energiavámpír életforma taszít.

Vagyis nem nyeltem (nyeltük) a békát :-) Volt, hogy én voltam kevés a nőnek és ő tiplizett. Semmi gond igaza volt.

Mert ökörszabály :

Minden embernek a saját szemszögéből mindíg igaza van.

2022. dec. 21. 05:57
 28/28 anonim ***** válasza:

24. Én is így gondolom.

26-27. Kompromisszum azoknál is létezik, akik kompatibilisek egymással.

Semmi se tökéletes, pont ezért. Közös megegyezés, mint a szerződésben.

2022. dec. 21. 17:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!