Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő első pillantásra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő első pillantásra nem talál vonzónak, onnantól kezdve semmi esély nála?

Figyelt kérdés
Tehát ha egy nő először lát meg életében, és nincs meg egyből az a szikra, akkor onnantól kezdve semmi esély nála, akármit csinálsz, akármilyen jó belső értékeid vannak, akármilyen jól kijöttök? A fejed tetejére is állhatsz, soha a büdös életben nem fog szexuálisan vonzódni hozzád?
2022. dec. 13. 15:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Abszolút kialakulhat később szexuális vonzódás ha megtetszel neki személyiségedben, amennyiben nem talál taszítónak csak vonzónak sem első látásra.
2022. dec. 13. 15:27
 2/16 anonim ***** válasza:
77%
Nálam ez kb barátzóna akkor. Ha jófej, jól kijövünk de nem vonz szexuálisan. Ez nálam nem is szokott változni idővel sem.
2022. dec. 13. 15:32
 3/16 anonim ***** válasza:
98%

Attól függ milyen a személyisége, látod kettő válasz de különböző.

Valaki képes érzelmekre és talál a férfiban valami vonzot míg a másik "csapat" úgy érzi soha nem lesz semmi hiszen a külseje nem tetszik.

2022. dec. 13. 15:37
 4/16 anonim ***** válasza:
43%

"Valaki képes érzelmekre"

Azért, mert számomra fontos a fizikai vonzalom, még ugyanúgy képes vagyok érzelmekre.

2022. dec. 13. 15:45
 5/16 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ez attól is függ ki milyen típusú kapcsolatot keres és mennyi időt szán az ismerkedésre.
2022. dec. 13. 15:49
 6/16 anonim ***** válasza:
33%
Onnantól max akkor van esélyed nála ha kiderül h nagyon gazdag vagy.
2022. dec. 13. 15:54
 7/16 NTBS ***** válasza:
67%

Szerintem ez egyénfüggő.

Próbálkozz, tarts több vasat a tűzben.

2022. dec. 13. 16:01
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Emberfüggő. Van akinek megfog a belső, de a külseje sem rossz, így sokan adnak esélyt ...
2022. dec. 13. 16:29
 9/16 he84 ***** válasza:
69%
Nekem egy régi barátom (több mint 10 éve mai napig is barátok vagyunk) még anno az 1. talin élőben nem annyira fogott meg, bár mondjuk csak sima baráti tali volt. Bár előre szólt, hogy mackós alkat és kissé kövér. Mondtam oké, engem nem zavar. Ennek ellenére nem vonzódtam hozzá, a baráti tali rövid volt, épphogy kicsit beszélgettünk, mert zavarban is voltunk, főleg én és aztán mentünk haza. Főleg neten át ismertük meg egymást és évekig csak neten át volt a barátságunk. Ez az 1. tali eközben volt. Majd pár év múlva rendszeres talik is lettek olykor, így onnantól fogva pár héten belül mégis kialakult nálam ő iránta vonzalom. Semmi komoly nem lett belőle, vonzalom volt és továbbra is van, de már kevésbé. Ennek egyéb oka van, de hosszú ás privátabb, nem írom le se itt, se priviben senkinek se. Nálam főleg a kisugárzástól, a személyiségtől függ inkább és addigra már jobban ismertem és még szívesebben voltam vele élőben is net mellett, így hát ez elég volt ahhoz, hogy kialakuljon némi vonzalmam iránta.
2022. dec. 13. 17:54
 10/16 he84 ***** válasza:
94%
Így hát nálam is igaz az (még ha sokaknál sajnos nem is), hogy egy adott férfinak lehet több esélye akkor is, ha elsőre nem vonzódom hozzá, mert attól függően később még lehet. Persze csak akkor, hogyha nem rossz irányba alakulnak a dolgok.
2022. dec. 13. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!