Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők szerint férfiban létezhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szerint férfiban létezhet olyan aki csóró, vesztes, de ezt ügyesen leplezi?

Figyelt kérdés

Szóval vonzónak tartod, úgy néz ki, úgy beszél, mint akinek normális életvitele, karrierje, egzisztenciája stb. van de mikor jobban megismered rájössz, hogy valójában céltalan életvitelű, össze vissza dolgozgat itt ott, egyszer szellemi munkát csinál, egy év múlva már szórólapozik stb.

Néha külföldön, néha itthon.

De valami sunyi tehetsége van intelligensen kommunikálni, előadni magát, valahogy ápolt a külseje, a ruhái és tényleg döbbenetesen megtévesztő hogy ő valójában egy lusta semmirekellő aki semmire sem jut az életben.

Ilyennel találkoztatok már?

Vagy aki csóró, vesztes azon általában első pillantásra látszik?

2022. dec. 11. 21:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

5-ös, persze hogy megviselt. Előtte soha nem találkoztam ilyen hazug emberrel, ennyire testközelből. Ha nem élem át, el se hiszem, olyan dolgai voltak.

Kb. 3 hónap után kezdett feltűnni, hogy soha nincs pénze. Akkor elkezdett hazudozni, hogy ezért nincs, azért nincs. Aztán kész tények elé állítottam, hogy akkor mutassa meg a bankszámláját, vagy ennyi volt. Akkor ott is egy hétig hazudozott, mire megmutatta, kiderült, hogy tele van adóssággal.

Olyan dolgokról is hazudozott, amit senki nem kérdezett, pl. van egy biciklije a lakásán. Mikor ott voltunk nála, kérdeztem, hogy hol van a bicikli, most itt van, most ott van, de megmutatni nem tudta. Hónapokig görgette maga előtt a biciklis hazugságot, mire kibökte, hogy nem is volt neki.

A haverok előtt mindig a legjobb oldalát mutatta. Megkapta a fizetését, akkor két napig fizette a köröket a kocsmában. Jövő héten már egy szendvicsre valója se volt, anyja etette.

Aztán meguntam és röpült.

2022. dec. 12. 21:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és még azt is úgy adta elő mindenkinek, hogy ő dobott engem. Utána meg az egyik haverja megkérdezte tőlem, hogy akkor én most hova költözök? Nálam laktunk, de mindenkinek azt a látszatot keltette, mintha az ő háza lenne. 11-es voltam.
2022. dec. 12. 21:54
 13/15 anonim válasza:
Most már az is gáz, ha albérletben laksz? Kész, hogy milyen emberek vannak itt. :D
2022. dec. 14. 19:11
 14/15 anonim ***** válasza:
41%

Megsugom a ferfiak 90 szazaleka ilyen.

Lehet 95

2022. dec. 14. 20:20
 15/15 anonim ***** válasza:

Amint a válaszokból is jól látszik, aki jó pasi, azokkal egyből lefekszenek a nők és nem gyanakszanak semmire.

Aki nem az, abban még hónapok múlva sem bíznak, pedig már az egész életét tudják, kitárulkozott mindenben, nyitott könyv a bankszámlakivonatuktól kezdve minden.

Ez a nagy különbség sajnos... :(

2023. febr. 23. 03:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!