Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden nö szemében kerülendő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nö szemében kerülendő vesztes egy olyan férfi aki 30 évesen a szüleivel él?

Figyelt kérdés
Helyileg Borsod megye.
2022. jan. 27. 15:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
56%
Én is ilyen vagyok, csak 31 éves és kerülnek mint a leprást.
2022. jan. 27. 15:20
 2/18 anonim ***** válasza:
76%
attól függ, ha gyűjti a lakásra a pénzt, dolgozik folyamatosan, otthon segít a kismunkában, beszáll a rezsi költségben, akkor a normális nők nem ítélnek el.
2022. jan. 27. 15:22
 3/18 anonim ***** válasza:
82%

Az az érdekes, hogy a nők elvileg családcentrikusak, de akkor miért várják el, hogy lépj le a családodtól, amint lehetőséged van rá?

Személyes példa, én 32 vagyok együtt élek a magát már önellátni képtelen anyámmal, akinek két lehetősége van ,vagy ez, hogy én vigyázok rá, vagy megy idősek otthonába, ennyi mert gyakorlatilag 24 órás felügyeletet, bevásárlást igényel, kisebb csoda, hogy tudok mellette dolgozni. Na most ha ezt így mondom, akkor mindig én vagyok a hülye, meg az életképtelen, amiért nem vágom be a mamát/vénasszonyt a szociba -ahogy hívják mások- és élek a házunkban egyedül meg az én családommal, amit csinálhatnék, ha a vénasszony nem volna, mint Marci hevesen. Erre azt szoktam kérdezni, azépp aktuális barátnőjelölttől, hogy te boldog lennél, ha a fiaink/lányaink bevágnának minket a szociba? Akkor persze az a válasz, hogy nem, jaaaaaa hölgyeim pedig pont ugyanezt akarjátok tőlem.

2022. jan. 27. 15:29
 4/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Ha nem ott tervezed az életed, vannak céljaid, teszel azért hogy jobb legyen.
2022. jan. 27. 15:30
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Akkor se, ha még húszezerszer kérdezitek meg. Még mindig lakhatási válság van az országban.
2022. jan. 27. 15:30
 6/18 A kérdező kommentje:
3 De ha 0-24ben àpolòbàcsi vagy akkor hogy szeretnél sajàt pàrt vagy esetleg csalàdot? A csaj àlljon be a màsodàpolònak? Vagy hogy?
2022. jan. 27. 15:34
 7/18 anonim ***** válasza:
56%
6! Mondjuk úgy, hogy ne zavarja az, ha egy háromszobás házban megtűrőm anyámat, akitől mellesleg a házat fogom örökölni, ha már itt tartunk. Hogy ne tartson csak azért mamakedvencének, meg selejtnek, amiért nem dobom anyámat be egy idősek otthonába az amúgy saját házából, szerintem nem olyan nagy kérés.
2022. jan. 27. 15:37
 8/18 A kérdező kommentje:
Nemcsak a lakhely miatt kérddztem hanem ha 0-24 le vagy kötve akkor hogy lenne idöd a nöre vagy csalàdra? Nem kötekszem szimplàn érdekel a helyzet.
2022. jan. 27. 15:40
 9/18 anonim ***** válasza:
67%

Na ez az apolósdi még rosszabb nők szempontjából, mintha csak simán egészséges mamival élne az ember.

Képzeld el, hogy a (gyermektelen) nőknél még a gyerekéről gondoskodó pasi is lépéshátrányból indul, nem hogy akinek oda kellene költözni együtt anyukát ápolni.

Nincs bennem rosszindulat, szép dolog amit teszel, de kétlem, hogy volt nő akinek ez rendben volt, kivéve, ha lakhatási vagy anyagi gondjai voltak.

2022. jan. 27. 15:44
 10/18 anonim ***** válasza:
71%
7# szerintem senki nem azt akarja hogy dobd be anyukádat. De ha 0 24 ig vele vagy, akkor hogy akarsz egy lánnyal randizni menni, esetleg nyaralni stb?
2022. jan. 27. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!