Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nö szemében kerülendő vesztes egy olyan férfi aki 30 évesen a szüleivel él?
Az az érdekes, hogy a nők elvileg családcentrikusak, de akkor miért várják el, hogy lépj le a családodtól, amint lehetőséged van rá?
Személyes példa, én 32 vagyok együtt élek a magát már önellátni képtelen anyámmal, akinek két lehetősége van ,vagy ez, hogy én vigyázok rá, vagy megy idősek otthonába, ennyi mert gyakorlatilag 24 órás felügyeletet, bevásárlást igényel, kisebb csoda, hogy tudok mellette dolgozni. Na most ha ezt így mondom, akkor mindig én vagyok a hülye, meg az életképtelen, amiért nem vágom be a mamát/vénasszonyt a szociba -ahogy hívják mások- és élek a házunkban egyedül meg az én családommal, amit csinálhatnék, ha a vénasszony nem volna, mint Marci hevesen. Erre azt szoktam kérdezni, azépp aktuális barátnőjelölttől, hogy te boldog lennél, ha a fiaink/lányaink bevágnának minket a szociba? Akkor persze az a válasz, hogy nem, jaaaaaa hölgyeim pedig pont ugyanezt akarjátok tőlem.
Na ez az apolósdi még rosszabb nők szempontjából, mintha csak simán egészséges mamival élne az ember.
Képzeld el, hogy a (gyermektelen) nőknél még a gyerekéről gondoskodó pasi is lépéshátrányból indul, nem hogy akinek oda kellene költözni együtt anyukát ápolni.
Nincs bennem rosszindulat, szép dolog amit teszel, de kétlem, hogy volt nő akinek ez rendben volt, kivéve, ha lakhatási vagy anyagi gondjai voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!