Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdetben mindig pozitivnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdetben mindig pozitivnak kell lenni, mélyebb beszélgetések kerülendők?

Figyelt kérdés

Mély beszélgetések alatt nem a folytonos panaszkodást értem, hanem azt, hogy nem csak felületes témákról beszélgetünk, mint ki mit tett le az asztalra és mennyire pezsgő az életünk.

Én mindig is rühelltem a felszínes dolgokat, mint pl. ha elmondom azt, hogy nem vagyok valami boldog akkor azért csesztettek, mert nem vagyok elég pozitív és nem szedem össze magam. Azt nem látják be, hogy ők se mindig boldogok nekik is megvannak a problémáik csak próbálnak keménynek látszani.

Őszintén elmondom milyen vagyok azt is, hogy nem vagyok igazán boldog legiánkabb amiatt, mert már régóta nem találom a páromat.

Szerintem egy ember akkor igazán erős, ha nem fél megosztani az érzéseit. Csak az a gond, hogy ez nem mindenkit érdekel.

Ha ismerkedem egy lánnyal nem akarom úgy érezni magam, mintha állásinterjún lennék.

2017. dec. 8. 07:02
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
A nők előtt sosem szabad kimutatnod az érzéseidet, főleg nem azt, ha valami bánt. Gyengének és férfiatlannak fognak tartani. Egyébként ez nemcsak a csajozásra igaz, hanem az élet minden területére.
2017. dec. 8. 07:41
 2/8 anonim ***** válasza:
60%

Jaj már megint te, aki azt hiszed, hogy a "pozitivitás" egyenlő a nonstop vigyorgással?

Mikor bírod végre értelmezni a fogalmakat? :D

(Ha meg nem te voltál, akkor mikor tanulod meg használni a keresőt?)

2017. dec. 8. 08:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Amit az előző ír bizonyos értelemben igaz csak. De az az esetek 0,1%ban igaz.

Általában az emberekkel ha idegen, legyen az férfi vagy nő a mélyebb beszélgetés csak a “bemelegítés után” létjogosult általában. Imádok én is az élet dolgairól beszélgetni azokkal akiket ISMEREK. De ha egy vadidegen elkezd a halálról vagy ilyesmiről beszélni Sparban a sorban, furának tartom. Egyszerűen azért, mert így nem illik belecsapni a lecsóba, nem tudom kivel állok szemben tehát nem szívesen nyílok “csak úgy” meg. Akiket viszont kezdek megismerni és MEGBÍZNI benne, akkor az már egész más.

Gondold úgy hogy egy kapcsolat is olyan mint egy gyümölcs. Sok meleg napfény, tápanyag kell hogy beérjen. Több felszínes és szép lassan a felszín alá ásó beszélgetès kell ahhoz, hogy megnyíljon az ember.

2017. dec. 8. 08:13
 4/8 anonim ***** válasza:
*Első hozzászóló írt /mellesleg ez egy nagyon gyerekes és amolyan teljesen értelmetlen és sértődött feelingű beszólás a nemek egyenlőtlenségét fitogtatva)
2017. dec. 8. 08:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jól látod. A pozitív életszemlélet fontos, de szerintem az őszinte, mélyebb megnyilvánulás is az. Számomra legalábbis igen. Felszínes beszélgetés nem jön be.
2017. dec. 8. 09:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Nincs semmilyen szabály arra vonatkozólag, hogy milyennek kell lenned, viszont ha előrébb szeretnél jutni az életben és a lánnyal való kapcsolatodat illetően, akkor legyél teljesen őszinte, ne taktikázz, ne kamuzz. Még akkor is, ha az adott lány nem jól fogadja. Ez csak azt jelzi, hogy ő nem megfelelő partner számodra, aminek örülnöd kéne, hogy időben kiderült, és kereshetsz tovább. Úgyis lesz olyan, aki elfogad úgy, ahogy vagy, csak meg kell találnod. De ha nem a valódi arcod mutatod, akkor nem fogod megtalálni.
2017. dec. 8. 09:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Neked elsősorban magaddal kéne rendbejönnöd. Miért nem vagy elégedett? Nem kell állandóan annak lenni, de az se normális hogy minden napod 100% frusztrációban és negativitásban éled.

Írod, hogy azért vagy negatív mert nincs párod. Tehát gondolom magadra haragszol, és annak egy részét projektálod a potenciális partnerekre.

A nők ezt megérzik, barátom. Mondjuk nem csak nők, a férfiak is, mert árad belőled a görcsösség.

Egyébként, a kapcsolatokra általában igaz hogy az emberek kiegyensúlyozott(nak tűnő!) emberekkel kezdenek kapcsolatot.

Egyikünk se tökéletes, de természetes, hogy első randiknál mind a legjobb oldalunkat akarjuk mutatni (gondolj az állatvilágra, pl a madarak udvarlására. ezek szimpla ösztönök). Ha 10 alkalommal azzal nyitsz hogy a te életed szar, 10x utasítanak vissza. Ugyanez vonatkozik a nőkre is. Egy kapcsolatba a kölcsönös jóérzésért kezdenek az emberek, nem hogy a másikat pátyolgassák.

2017. dec. 8. 11:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Kezdetben semleges témákról könnyed és VIDÁM beszélgetések kellenek, nem pedig mély beszélgetések. Ennek semmi köze a felszínességhez. Semmi.

Aztán ahogy a dolgok és érzések alakulnak és mélyülnek, úgy a beszélgetések is egyre tartalmasabbak és mélyebbek lesznek.

Viszont az alapján, hogy még a kérdésed legfőbb eleme is a boldogtalanságod erős a gyanúm, hogy kb köszönés után rájuk zúdítod az összes lelki bajodat.

És ők nem a pszichológusod, anyukád, lelki szennyes ládaď szeretnének lenni és a bajaidat a nyakukba venni. Boldogok akarnak lenni egy boldog kapcsolatban, te meg az ellenkezőjét kínálod.

Ráadásul, ha egyből bedobod, hogy azért vagy boldogtalan, mert már régóta magányos vagy, akkor ennek az az üzenete, hogy nem "ő" kell, hanem mindegy, csak legyen már végre valaki. Ez megint csak nagyon taszító.

2017. dec. 8. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!