Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden nö szemében kerülendő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nö szemében kerülendő vesztes egy olyan férfi aki 30 évesen a szüleivel él?

Figyelt kérdés
Helyileg Borsod megye.
2022. jan. 27. 15:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%

Minden nő... Nem, nem vagyunk robotok, nem egyformán működünk.

Van, aki elvárja, hogy külön éljen és ezt is meglehet érteni. Van akinek ez nem feltétel!

Őszinte leszek, egy olyan férfival, aki pl az anyját ápolja úgy, hogy 24ben vele kell lenni...hát nem, nem jönnék vele ősze. (lehetek akármilyen szemét...Nekem pl van egy lányom, de sose hurrogtam arra, akinek ez kizáró ok).

De eddig olyan férfiak érdekeltek, akik külön élnek (én is külön vagyok). A mostani párom 45 és sosem lakott külön, nem könnyű így a szüleivel. Most költözik majd hozzám.

Én mindig úgy gondoltam, hogy ha idős leszek és folyamat segítségre van szükségem, akkor magamtól megyek be valahova, evvel könyítve lányom helyzetét.

De mindenki más.

Ha látom egy férfin, hogy amúgy nem életképtelen, segít otthon, stb és lakásra gyűjt pl, az teljesen más, mindha azért van otthon, mert kívan szolgálva.

Az se mindegy, hogy a szülei milyenek. Exem családja családtagként kezelt.

N29

2022. jan. 27. 16:04
 12/18 anonim ***** válasza:
Balázska... Téged más miatt kerülnek. Nem az a baj, hogy anyucival laksz, hanem hogy egy alkoholista nőgyűlölő vagy!
2022. jan. 27. 16:15
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem Balàzs vagyok.
2022. jan. 27. 16:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha a szülők egy 300 nm-es villában élnek a gyerekkel, akkor hidd el, egy nőt sem fog zavarni...
2022. jan. 27. 17:37
 15/18 anonim ***** válasza:
13%

Minden nő... Nem, nem vagyunk robotok, nem egyformán működünk.

A francokat nem működtök ugyanúgy. Az összes 30 feletti férfinak, aki otthon lakik a családjával, kizárólag prostik jutnak, mert az összes létező nő elutasítja őket.

2022. jan. 27. 17:47
 16/18 anonim ***** válasza:
A kerülendő furcsa szó erre, de én jó munkával, budapestiként nem ismerkednék Borsodban élő férfivel... itt akarok maradni és a távkapcsolat sem pálya nekem. Azzal nem lenne bajom, ha vki 30 évesen a szüleivel él, de ne mamahotel legyen (azaz ne csak otthon hédereljen, anyut-aput pumpolva, akik főznek, mosnak, takarítanak rá), ne rángassák dróton a szülei, legyen igénye összeköltözni és nem anyu-apu nyakára 1-2 éven belül...
2022. jan. 27. 18:08
 17/18 anonim ***** válasza:

11 vagyok.

Kedves 15! Ott írom, hogy a jelenlegi párom is a szüleivel lakik és lám mégis vele vagyok. Pedig ő már nem 30!

Elég sok embert ismerek és otthon él, de van nője.

Ez épp olyan, mint aki gyári melós, alacsonyabb, nincs sok barátja, nem keres 500 ezer felét és a többi baromság...hát rengeteg ilyen embernek is van családja is.

Ha valaki egyedül marad az nem pusztán azért, mert otthon él...

2022. jan. 27. 19:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Azért 30 évesen az átlagnak már van lakás/kocsi/gyerek, ráadásul önerőből, szóval nem értem mi a sírás tárgya. Tessék kimenni az utcára, rengeteg fiatal házaspár, gyerekkel, jó autóval, lakással. Ne mondja senki, hogy mindegyik milliomos családból származik, mert akkor jó sok milliomos van ebben az országban. Fogták, dolgoztak, megcsinálták. Nem olyan nehéz, ha nekik ment, neked is fog.
2022. jan. 29. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!