Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szegény vagyok és nagyon kudarcos az életem, találhatok olyan lányt, aki szóba áll így velem?
Nagyon elcsesztem az életemet. Minden arra vezethető vissza, hogy elmentem egyetemre. Egy piacképtelen büfészakon tanultam, amivel végül nem helyezkedtem el és egy érettségis betanított munkánál kötöttem ki.
Bruttó 350 ezer ft a fizetésem, ami nettó 230 (az szja kedvezményt nem számolva, de 2 hónap múlva 25 leszek, így az is elszáll).
Jelenleg arra vágyom, hogy vegyek magamnak egy autót, de ilyen szar fizetésből azt sem lehet fenntartani.
Nyilván találhatsz, csak kérdés, hogy ha ennyire elégedetlen vagy magaddal, akkor milyet...
(Egyik ismerősöm egyszer félbehagyta az egyetemet, majd visszament könyvtárszakra, aminek az elvégzése előtt ismerte meg a jelenlegi párját, nem is volt állása. Neki ez nem volt kudarc, a kapcsolata a mai napig működik (5 év, eljegyzés is volt), boldogok. Boldogok így.)
3# igazad van, manapsag ki tudja mi lesz, ilyen csomo faszsagok (covid, valsag, stb) mellett hogy fognak talalni munkat…
En pl tavaly kb felev utan talaltam munkat es jo is.
Mondjuk fizetes lehetne jobb, de ez magyarorszag…
De akkor tulajdonképpen az a baj, hogy keveset keresek vagy az, hogy lúzernek tartom magam? Gondolom a nőknek is olyan kell, akinek van pénze.
Meg igen, vannak, akik keresnek 180 ezret nettóban és mégis boldogok. Nekem ez nem megy. Én a társadalom legaljának érzem magam. Egy lúzernek érzem magam. Fáj az, hogy én nem járhatok Mercedes terepjáróval, mint mások, fáj, hogy nincs saját lakásom, mint másoknak, fáj, hogy nem nyaralhatok külföldön, mint mások. A jelenlegi fizetésemmel soha nem fogom elérni ezeket. Muszáj lesz szereznem valami normális szakmát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!