Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek ti is csak tömött villamoson, buszon kerültök közel nőhöz amikor oda préseltek magatokat a csinos nőhöz?
Figyelt kérdés
2022. dec. 11. 16:44
11/23 anonim válasza:
Remélem nem baj, ha megtaposlak és megalázlak, ha ilyet mersz csinálni.
12/23 A kérdező kommentje:
11. De baj, remélem ilyen nővel nem akadok össze
2022. dec. 11. 17:39
13/23 anonim válasza:
Akkor talán inkább ugorj a Dunába dörgölőzés helyett, és akkor nem akadsz össze ilyen igazságtalan, rohadt szemét nővel.
14/23 anonim válasza:
Az ilyeneknek egy életre meg szoktam oldani a problémáját. Többet, ha lehetősége lenne rá, se tudná használni a szerszámát😉
15/23 anonim válasza:
Menj el edzesekre: brazil jiu jitsu. Ott foldharc van es fekszetet egymason lanyokkal fiukkal.
A legtobb prosti nem is fogad minden nap ugyfelet. Legtobbszor max egy megy naponta.
Van olyan: puncs.hu- itt egy lanyt kivalasztasz es havi tamogatassrt csak veled van honapokig evekig. Ezt js probald ki!!
16/23 A kérdező kommentje:
15. 240 1000 Ft nettó jövedelem elég az ilyen nőknek, persze ilyen havi 50 ezret tudnék adni neki
2022. dec. 11. 18:10
17/23 anonim válasza:
Nem, mert nem szoktam se buszozni, se villamosozni. Ha meg szükséges, akkor olyanra megpróbálok nem felszállni, amelyik nagyon tömött.
Amúgy bringázok, szóval ott nehéz lenne bárkihez is dörgölőzni.
Meg amúgy is elég gusztustalan dolog, ha valaki velem csinálná ezt elég hamar megbánná a dolgot.
18/23 anonim válasza:
Így láttam 15 évesen életem első péniszét a 2-es metrón. Egy nőnek dörgölte egy nagykabátos perverz.
19/23 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy szinte mindenhol van kamera? Az lesz a vége, hogy feljelentenek és elkapnak. Utána lesz lehetőséged gyakorolni az anális szexet. Ugye, nem probléma?
20/23 A kérdező kommentje:
19. Ilyen miatt nem gondolom hogy elkapnak mert egyszer csak oda nyomulok a tömeg miatt. Majd mondom hogy nem tehetek róla mert sokan voltak a buszon
2022. dec. 11. 19:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!