Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek ti is csak tömött villamoson, buszon kerültök közel nőhöz amikor oda préseltek magatokat a csinos nőhöz?
Figyelt kérdés
2022. dec. 11. 16:44
1/23 Hans Pötterman válasza:
Xd
Na ezért van tele a Pesten hallottam facebook csoport gáz sztorikkal
2/23 anonim válasza:
Én akkor se merem odapréselni magam. Félek hogy megkarmol a cica mancsokkal és sebes lesz az arcom.
4/23 anonim válasza:
Nem csinalok ilyet es nem megyek oda senkihez kozel
5/23 anonim válasza:
Ezért járok inkább mindenhova gyalog vagy bringával. A tudattól is hányingerem van, hogy valaki egy tömött buszon arra gondol, hogy legalább hozzáérhet egy nőhöz. Beteg fasz.
6/23 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nagyon vágyok nőre és valahogy így tudok közel kerülni hozzájuk, jó érzés volt és volt hogy összepiszkítottam a gatyámat is
2022. dec. 11. 17:22
7/23 anonim válasza:
6. Miért nem hívsz fel egy prostit a rosszlányokról?
9/23 anonim válasza:
Mert kiskukija van es fel ha ki fogja nevetni
10/23 A kérdező kommentje:
6. Valóban undorodok az olyan nőktől akik pénzért adják a szexet, szerintem undorító dolog, óránként más férfival lenni és így pénzt szerezni. Igen a 9nek is igaza van valóban nem nagy a méretem
2022. dec. 11. 17:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!