Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Veletek volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már olyan, hogy kamu indokkal szakított a másik, amire esetleg később jöttetek rá? Mi volt az?

Figyelt kérdés
2022. dec. 11. 16:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Érdekesek a a válaszok, ezért megosztok egy gondolatot a másik oldalról:

Nem kamu indok a szó szoros értelmében, de nem mondtam el a teljes igazságot. Szimpi volt a srác, kicsit megtetszett, de annyira nem a külseje fogott meg elsőre sem. Randizgattunk, és idővel láttam meg a testét, amiről ruhában azt gondoltam, hogy vékony, szálkás kis izommal, kiderült, hogy 0 izom, helyette kis háj és pocak. Tehát az enyhén sportos számomra ideális alkat helyett teljesen az ellentéte volt. És amikor közelebb kerültünk és megfogtam, akkor nagyon lelombozott. Próbáltam ezen túltenni magam, de így már nem tudtam hozzá fizikailag vonzódni.

Adtam magamnak egy kis időt, hátha, de inkább szakítottam, mondván nem érzem azt, amit kéne. Ez nem volt kamu, csak nem mondtam el neki, mi a pontosabb indok. Persze ha elmondom, tud tenni érte, hogy mozogjon, ami neki is jót tenne. De úgy éreztem, nagyon megbántanám.

Aki volt hasonló helyzetben, vagy azt mondta, hogy inkább jöjjön az igazi indok, mint a kamu: ti ezt elmondtátok volna? Vagy ha nektek mondják, akkor jobban örültök, mint egy általános ködös kifogásnak? Tényleg szeretném tudni, mivel teszek jobbat, ha legközelebb ilyesmi helyzetbe kerülök.

2022. dec. 29. 06:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

#11 Szerintem jobb, hogy nem mondtad el, legalább is nagyon bántó lett volna tényleg, bár az is igaz, hogy én személy szerint nem szeretem, ha úgy szakítanak velem, hogy nem én vagyok az oka. Ebből nem tanulok, nem tudom, legközelebb mit csináljak másképp.

Velem az volt, hogy összejöttem egy sráccal, aki anyuci pici fia volt. 3 hetet voltunk összesen együtt. Úgy tűnt, hogy nagyon odavan értem, elég hamar mondta is, hogy szeret. Anyucinak nem voltam szimpi, mert én már szexeltem 23 évesen, a fia még nem (22 évesen) és szerinte ez házasságba való, de legalább is hosszú időnek kell eltelnie. Hát szerintem meg nem, és áthívtam magamhoz ott aludni. Anyuci mondta, hogy erkölcstelen vagyok és nem ilyen cafka való a fiához. Tulajdonképpen ezért szakított velen a srác, de azt hazudta, hogy "amikor azt mondtam, hogy szeretlek, az nem volt igaz". Ezzel fölöslegesen komplexusokat okozva bennem. Később esett le, hogy valószínűleg kamu volt és csak olyan indokot keresett, amire nem mondom azt, hogy inkább oldjuk meg. Szerintem azóta is szűz :D (4 év telt el azóta)

2022. dec. 29. 08:09
 13/17 anonim ***** válasza:

#11 nekem is volt hasonló. A srác fogyott 40 kg-t, utána ismertem meg. Erre nagyon büszke volt, jogosan. Ruhában nagyon jól nézett ki. Ruha nélkül se volt gond, de a testének a tapintása puha, mintha a világ legpuhább plüs maciját fogdosnám. Eszméletlen kiábrándító volt. Adtam pár hónapot magunknak, de nem ment a szex, csak ha nem értem hozzá. Kutyapózban viszont nem lehet letolni egy életet.

Férfiakban a legjobb a kemény testük, akárhány kilók. Azóta minden férfit jól megtapogatok még ruhában. Most ezt hogy mondtam volna el, ekkora fogyás után?

2022. dec. 29. 12:37
 14/17 A kérdező kommentje:

Akkor plusz egy tanulság, hogy szex előtt ölelgessem sokat a pasit, köszi 😊😁

Én amúgy örültem volna, ha tudom az igazságot, mert így én is azon filozok mi lehetett a valós baj? Lehet az ember ilyen miatt lesz nehezebben túl egy szakításon

2022. dec. 30. 02:34
 15/17 anonim ***** válasza:
#14 Ez tuti. Ha nekem nem mondják meg, hogy mit csesztem el, mi velem a baj, akkor akár évekig ezen gondolkozom. Egyszer volt, hogy nem adott indokot egy srác, csak simán nem akart összejönni velem. De jóban maradtunk. Egy év után részegen megkérdeztem sírva, hogy miért nem kellettem neked. Akkor elmondta a választ. Két nap múlva túlléptem rajta :D
2022. dec. 30. 08:00
 16/17 A kérdező kommentje:

Nálam is ez van.

Hihetetlen, de akkor ezekszerint ezért.

Nem is kéne, hogy még érdekeljen a dolog, mert van neki más, egyértelműen ahogy elmondta, pont nem az ízlése, amiben akkor lehet hazudott.

De a mai napig a fejemben van, hogy én miért nem voltam neki jó? A másik miért jó? Én is már több ideje kattogok ezen, mint amennyire normális lenne.

Az a baj, hogy mikor rákérdeztem annak idején, akkor sem mondta meg az igazságot, most meg hogy van valakije, szerintem nem is foglalkozna ezzel már

2022. dec. 30. 21:34
 17/17 anonim ***** válasza:
A miert nem vagyok jo kerdes nagyon kamu:)
2022. dec. 31. 04:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!