Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Veletek volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már olyan, hogy kamu indokkal szakított a másik, amire esetleg később jöttetek rá? Mi volt az?

Figyelt kérdés
2022. dec. 11. 16:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem később jöttem rá, hanem előbb tudtam, mint ő, hogy milyen kamu indokkal fog szakítani és úgy lett. Van ez így néha.
2022. dec. 11. 16:55
 2/17 anonim ***** válasza:
66%
Nálam csak elintézte hogy én szakítsak vele előbb. Természetesen egy nőröl beszélünk.
2022. dec. 11. 17:01
 3/17 A kérdező kommentje:

Nálam, nem tudom, nő volt e az indok.

Az volt a baj elvileg, hogy ő sportol, én nem vagyok sportos. Nem volt ezzel baj, mert ha ez egy ízlés, akkor ízlés, még nem mentünk bele nagyon a kapcsolatban ugysem.

Majd látom, hogy nálam 2szer akkora nővel jött össze :)). Nem tudom, vajon nem gondolt e arra, ha ezt látja az ex, akkor furán jön le 😄

2022. dec. 11. 17:06
 4/17 anonim ***** válasza:
46%
Nem élvezte veled a szexet, de nem akart megbántani. Az új nővel meg szuper az ágyban.
2022. dec. 11. 17:33
 5/17 A kérdező kommentje:

Bármi lehet igazából, akár ez is.

Vagy az is, hogy megismerte, és jobban elcsavarta a fejét. Ezt lehet sosem tudom már meg.

2022. dec. 11. 18:17
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted mivel csavarják el a fejünket a nők? Bocs, nem a fejünket.
2022. dec. 11. 18:30
 7/17 anonim ***** válasza:
#3 a szumó is egy sport, meg a súlyemelés is.
2022. dec. 11. 18:42
 8/17 anonim ***** válasza:
Hazudott nekem elég sokat elég nagy dolgokban, ki akartam dobni de inkább adtam neki egy új esélyt. Majd amikor látta, hogy nem lesz könnyű a bizalmamat visszaszerezni, szakított ezzel a szöveggel: "kicsim én nagyon szeretlek, de úgysem tudom megállni a hazudozást, megint meg foglak bántani, azért szakítok most veled, hogy ne bántsalak többet". Na mint kiderült le se szarta ő az érzéseimet, csak végre viszonozta élete nagy szerelme a dolgot és vele akart összejönni, amit szakítás után két perccel meg is tett :D
2022. dec. 11. 18:56
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem értem mire jó a hazudozás, ha úgy is mondani kell valamit, teljesen mindegy lenne, hogy az igazságot mondják-e, vagy valami kamu dolgot.
2022. dec. 11. 19:13
 10/17 anonim ***** válasza:
A kedvencem a "túl jó vagy hozzám", "jobbat érdemelsz", "kevés vagyok hozzád", meg hasonló, rémesen irritáló kamuindokok. Ennél még az is jobb, ha a szemembe mondja, hogy nagyobb farokfa vágyik.
2022. dec. 12. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!