Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mi az az alap egziszten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi az az alap egzisztencia amit elvártok egy férfitől?

Figyelt kérdés
Mielőtt felre lenne ertve a kerdes nem penzel akarok meghódítani egy lányt csupán érdekelene mi az a fizetés,autó stb dolog ami már alap egy átlagos nőnél.
2022. dec. 9. 16:34
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
20%

Amúgy a hitelre vett lakás mióta saját?

Azért mert a neveden van?

Majd ha vissza is fizetted akkor a tiéd.

2022. dec. 10. 13:00
 32/40 anonim ***** válasza:
66%

Onnantól, hogy ő rendelkezik felette, te agytröszt

2022. dec. 10. 13:20
 33/40 anonim ***** válasza:
20%
Mondjuk ez sem igaz, hogy rendelkezik felette.
2022. dec. 10. 13:51
 34/40 anonim ***** válasza:
36%

De, igaz, csak te vagy hülye jogból, mint a fasz. Szívesen!

2022. dec. 10. 13:54
 35/40 anonim ***** válasza:
36%
Meg irigy is, hogy valakinek legalább volt veled ellentétben 15 millió forintja kezdőrészletre, de ebbe már bele sem megyek.
2022. dec. 10. 13:55
 36/40 anonim ***** válasza:
59%

28-as, amit írsz, az általánosítás. Férfiban is van ilyen, a jómódú szülők a fiaik segge alá is ugyanúgy odaraknak mindent, nem csak a lányoknak.

Nem azt mondom, hogy fillérezni kéne párkapcsolatban, de azért nagyjából legyen meg az összhang. Ha nem is maga a pénz a vita forrása, de a pasik sokszor nem tudják kezelni, hogy a nő többet keres és a kisebbségi érzésből meg a helytelen kompenzálni akarásból lesznek aztán a problémák.

2022. dec. 10. 14:41
 37/40 anonim ***** válasza:
0%

Hitel nélkül vettem házat önerőből, de köszi a feltételezést. Na ez saját.

Tanulmányozd azt a jogot inkább te :D rendelkezhetsz ha a bank engedi lol ;D

2022. dec. 10. 15:28
 38/40 anonim ***** válasza:
0%

6M ft hitel van még rajta. Nem sok már

2022. dec. 10. 18:31
 39/40 anonim ***** válasza:
0%
35. Nektek mindenki írigy. Öröklös senkihaziak.
2022. dec. 10. 18:46
 40/40 anonim ***** válasza:
59%

Istenem... Ennyi hülye.

Akinek van az örüljön és ne nézze már le a másikat! Akinek nincs az meg fogadja el és ne legyen irigy meg tegyen azért, h jobb legyen.

Mindenki azt vár el, amit akar...szíve joga. Aztán vagy talál vagy nem!

Aki meg itt kamuzik az magának hazudik!

Elhiszem, h van pár kivétel akinek 40 millás lakása vagy 80 milliós háza van meg 15 millás kocsija (persze a család nem tehetős). Ettől önmagában nem lesz boldog senki, mint ahogy attól se ha csóró.

Én elvagyok albiban, jó a 22 éves kocsim (ragaszkodom hozzá és ink költők rá), van motorom (én arra költöttem 3 milliót), kutyám, barátaim, életem...

Dolgoztam én is eleget. Hülye voltam, nem tanultam tovább, pedig felvettek, de ezért nem mást szidok.

Egy szaros sofőr vagyok kinn havi 2200 euróért.

Van egy gyönyörű lányom.

Engem nem érdekel a wellness, ink élményfürdőbe megyek vagy túrázni egy jót.

Nyaralni is jó évi egyszer, de ha kimarad, akkor se érzem magam szarul. Amúgy is jó nekem a motorral való túra vég a Horvát tengerparton pl. Kinek mi a fontos és mit szeret.

Nálam is nagy előny, ha valaki külön él, kocsi alap és 300 350 kereset nem nagy elvárás sztm (itthon egy sofőr, festő, kőműves, stb... is keres ennyit).

A jelenlegi párom az első, aki otthon lakik 34 évesen és nem gond,önálló. Normális a családja is.

Nem lesz attól senki értékesebb, h luxusba él.

N 30

2022. dec. 10. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!