Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi az az alap egzisztencia amit elvártok egy férfitől?
Olyan mint én
Nettó kb 1,4 milliós bevétel
Saját lakás plusz egy kiadva
15 millió forintos autó legalább
Ja és insta modell test
Ha már nekem az van legyen neki is
15. A legtöbb nőnek (20-35 között), akinek saját lakása van ott a szülei vettek neki egy lakást. Nem teremtett meg ő semmit. Ha meg nagy fizetése van, azt is elkölti jellemzően mindenre, amit csak meglát és nem halmozott fel saját magától nagy megtakarítást, vagyont még 5-10 éves távlatban sem a magas fizetéséből. Elkölti a pénzét utazásokra, ruhákra, szépségre és úgy általában mindenre, amit megkíván.
Szingli, diplomás jómódú nőktől nem hallani ilyet szinte soha, hogy a fél fizetésüket elteszik, mint szingli, diplomás jómódú férfiaktól, akiknél hasonló gyakorlat rendszeresebb. A nők nem szeretnek vagyont építeni, pénz félretenni egyedül, csak pénzt költeni. A férfiak azok, akik vagyont építenek.
28
Nekem nem vett senki! Kulfoldon gályáztam egy szállodában (ügyintézőként, nem takaritokent) hogy ki tudjam.fizetni az önerőt. A diplomámat valoban a szuleimnek is koszonhetem, mivel otthon lakhattam akig fosikoara jartam. De pénzt pl nem kaptam.
28
Ja es foiskola mellett is dolgoztam. Éjjelnként forditottam, nyáron meg amit csak talaltam, elvallatam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!