Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az normális hogy azért utálom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális hogy azért utálom az embereket mert nekem nem jut nő?

Figyelt kérdés
2022. dec. 9. 09:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon nem.

A nő amúgy meg nem "jut".

2022. dec. 9. 09:42
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Nem, gyökér dolog. Nincs olyan, hogy nem jut. Te vagy béna ahhoz, hogy kialakíts egy értelmes kapcsolatot.
2022. dec. 9. 09:42
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Végtelen más reális indokod lehetne (társadalmi dogmák és igazságtalanságok ezreiből válogathatnál, ami érint), erre te kiválasztod a legprimitívebbet és azon kevesek egyikét, amiről nem mások tehetnek.
2022. dec. 9. 09:49
 4/17 A kérdező kommentje:
Több oka is van. De ebbe a rovatba a női sikertelenség miatt került a kérdésem.
2022. dec. 9. 09:52
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Nem nőfüggő a dolog. Én nős vagyok, van két gyerekem .... és mégis utálom az embereket!!!!!
2022. dec. 9. 09:53
 6/17 Mathus ***** válasza:
91%
a kérdésre: nem, sokadjára is nem. és ha továbbra is naponta 15x megkérdezed ugyanezt, akkor sem.
2022. dec. 9. 10:04
 7/17 anonim ***** válasza:
94%
Én nem utáltam az embereket , de én is átmentem ezen 29 éves vagyok és szűz skizofrén , amint megtanulod a szart felhasználni mint a skarabeusz, teli leszel municióval ami évekre kitart.
2022. dec. 9. 10:05
 8/17 anonim ***** válasza:
86%
Szibéria tárt karokkal vár, ott se embert, se nőt nem kell látnod soha többé.
2022. dec. 9. 10:14
 9/17 anonim ***** válasza:
89%

A nő nem "jut" vagy jár!

Ha lejjebb adnád a kulsovel szemben tamasztott elvarasaidat, akkor lenne párod réges rég...

2022. dec. 9. 10:15
 10/17 anonim ***** válasza:
89%
Jutna neked is nő, csak neked fullos nő kell, annak meg te nem kellesz.
2022. dec. 9. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!