Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmi esélyem csinos nőre?

Figyelt kérdés

Erős átlagos vagyok. Kivétel a testalkat. Kövér vagyok de annyira reménytelenül. Szinte biztos hogy adottság vagy betegség nehezíti a fogyást. Kb 10 év kell ha szerencsém van hogy újra normálisan nézzek ki. A gond csak az hogy már 33 éves vagyok! És csak a vékony nők keltenek bennem szexuális izgalmat. Persze nekik én undorító vagyok így! Jogosan el is utasítanak es keresnek egy 70 kilós tini srácot. (Még a 35 éves nők is).

Lesz aki elfogad így vagy ne reménykedjek? Inkább éljek a hobbinak? Munkának? Legyek önkéntes egy munkásszállón vagy legyek állatvédő szervezet tagja (szeretem az állatokat)? És a sok jó cselekedett után a következő életemben már elég lesz 1000 kalóriás deficitben élnem a vékonysághoz ? Mert most nem elég még ez sem…

2022. dec. 9. 06:21
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
66%
40 kg plusznál nem fog tartalékolni a szervezet.
2022. dec. 9. 12:09
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
#21-es - valamit nyilván akkor sem csinál jól a kérdező, ha még ilyen éhezés mellett sem fogy. Más megoldás kellene a számára, amit egy hozzáértővel tudna kidolgozni.
2022. dec. 9. 12:12
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alapból az inzulinrezisztancia ugrott be. Amellett eszméletlen nehéz fogyni.

Ha igazat mond.

2022. dec. 9. 12:14
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
nehéz, de arra meg speciális diéta van. Mert hiába 1x eszik egy nap, ha nem megfelelő táplálékot visz be.
2022. dec. 9. 12:16
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
A szervezet nem kapcsol tartalék üzemmódba, ha keveset eszik valaki olyan értelemben, hogy a napi kalória igénye alatt is hízik. Fáradtság, igen, az velejárója a dolognak, és ilyen esetben egyszerűen a napi igénye csökken a napi aktivitás csökkenése miatt. A "napi 1 kaja mellett is hízok" kijelentés mögött általában vagy az van, hogy azzal az egy étkezéssel rengeteg kalóriát visz be, vagy x naponta telezabálja magát az illető 3-4 vagy több étkezés alatt, amivel egy hétre levetítve bőven kalória többletben lesz. Nem beszélve a folyékony kalóriákról, amivel sokan ellensúlyozni próbálják az energiahiányukat, amikor csak nepi egyszer esznek. Szóval az ilyesmi egyszerűen baromság. Napi minimum 3 étkezés, szükség esetén több, enyhe deficit, hosszútávon. Ez mindenkinél működik. Az étel összetétele egy másik kérdés, erre nyilván nincs egységes recept, mert ezt egy adott betegség nagyban tudja befolyásolni.
2022. dec. 9. 15:31
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Lepontozhattok, de a tartalékolás alacsony tömegnél fog csak beütni. Az utolsó kilókhoz ragaszkodik a szervezet, ami az optimális működéshez kell, nem a 40 kg pluszhoz.
2022. dec. 9. 15:46
 27/34 anonim ***** válasza:
48%
A belsod gazos kerdezo. Neked nem all fel egy olyan koverre mint te, de lusta vagy erte tenni. De meg ha lefogynal is es kapnal csinos not, akkor meg mar tobbre cagynal es az lenne a kerdes miert nem kapsz bombanot. Ha meg lefogysz es neggazdagodsz, miert nem kapsz 20 evvel fiatalabb tinit es igy tovabb. Nagyravagyo vagy. A lelkeden dolgoznal es elfogadnal masokat, mint pl a kover noket, akkor lefogynal magadtol mert ep testben ep lelek.
2022. dec. 9. 16:42
 28/34 anonim ***** válasza:
51%

Hát én most csak miattad ráálltam a mérlegre (nem szoktam), mert nekem itt nagyon nem jön ki a matek.

65 kiló vagyok, 167 cm és nő. És kifejezetten vékony. Hogy a túróba lenne már neked a 70 kiló az ideális testsúly férfiként? Oké, ha ehhez képest vagy +40 kg, azaz 110, akkor valóban van rajtad némi felesleg, de korántsem 40 kiló az. Nincs neked vmi testkép zavarod? Egyébként milyen magas vagy?

2022. dec. 9. 17:07
 29/34 anonim ***** válasza:
#28-as, te 65 kilósan hogy vagy kifejezetten vékony? Én 168 vagyok, 64,3 a mai mérlegelés alapján és azt mondanám, hogy van rajtam 5 kg plusz.
2022. dec. 9. 17:09
 30/34 A kérdező kommentje:

28

182 cm vagyok és 115 kg. Szerintem a 80 nekem amúgy a normális. Voltam is annyi még 7 évvel ezelőtt és kevesebb is. Viszont itt gyakorin is ezer helyen megírták hogy az aktuális elvárás a férfiak felé a 65-70 kg min 180 magassággal.

2022. dec. 9. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!