Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne mondanom a buszon egy csinos kedves lánynak, hogy ronda, csóró, pocakos, önbizalom hiányos férfiként esélyem legyen?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 17. 14:09
1/12 anonim válasza:
Azt, hogy van varazspalcad. Ha hisz a mesekben, akkor lesz eselyed. Ha nem, akkor nem.
2/12 anonim válasza:
Miért nem lehet békén hagyni másokat? Miért kell rámászni mindenkire?
3/12 A kérdező kommentje:
2 Miért vagy ilyen? Nem vagyok rossz ember, csak ronda és szegény.
2021. ápr. 17. 14:15
5/12 anonim válasza:
"Én vagyok a békakirályfi, szálljunk le és csókolozzunk."
6/12 anonim válasza:
Ő meg valószínűleg szívesebben buszozna békében, anélkül, hogy a sajnálkozásodat kelljen hallgatni.
7/12 anonim válasza:
Ne mondd, hogy önbizalomhiányos vagy, aki tényleg az, az nem erőlteti a rondaságát másra.
8/12 anonim válasza:
"Jegyeket, bérleteket kérem ..."
10/12 anonim válasza:
S miért gondolod, hogyha te ronda és lúzer vagy, akkor hozzád illene egy csinos csaj? Ez nem tűnik túl reálisnak. Ha jó csajt akarsz, akkor dolgozz meg érte! Tedd rendbe magad, menjél szépen edzeni és képezd magad, hogy sikeres legyél! Az önbizalomhiányon meg egy jó szakember segíthet. :D
Ha meg nem akarsz tenni érte, akkor ne várd a csodát és sírdogálj, mert az a kutyát nem érdekli. Engem a hideg kiráz a fura alakoktól, akik leszólítgatnak, mikor békében olvasgatok meg telefonozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!