Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmi esélyem csinos nőre?

Figyelt kérdés

Erős átlagos vagyok. Kivétel a testalkat. Kövér vagyok de annyira reménytelenül. Szinte biztos hogy adottság vagy betegség nehezíti a fogyást. Kb 10 év kell ha szerencsém van hogy újra normálisan nézzek ki. A gond csak az hogy már 33 éves vagyok! És csak a vékony nők keltenek bennem szexuális izgalmat. Persze nekik én undorító vagyok így! Jogosan el is utasítanak es keresnek egy 70 kilós tini srácot. (Még a 35 éves nők is).

Lesz aki elfogad így vagy ne reménykedjek? Inkább éljek a hobbinak? Munkának? Legyek önkéntes egy munkásszállón vagy legyek állatvédő szervezet tagja (szeretem az állatokat)? És a sok jó cselekedett után a következő életemben már elég lesz 1000 kalóriás deficitben élnem a vékonysághoz ? Mert most nem elég még ez sem…

2022. dec. 9. 06:21
1 2 3 4
 1/34 Deff ***** válasza:
95%
Dietetikus tudna segíteni a fogyásban.
2022. dec. 9. 06:33
 2/34 anonim ***** válasza:
27%
Ne reménykedj.
2022. dec. 9. 06:37
 3/34 anonim ***** válasza:
83%
Ó, nahát, micsoda tragédia, nem qrhatod meg (büntetlenül) azt, akit önhatalmúlag kiválasztasz. Mindjárt vége a világnak.
2022. dec. 9. 06:38
 4/34 A kérdező kommentje:

1,

Igen csak irtózok orvosi segítséget kérni. De az lesz a vége.

3, miért vagy rosszindulatú?

2022. dec. 9. 06:43
 5/34 anonim ***** válasza:
84%
Ha neked 10 év kell, hogy normálisan nézz ki, akkor már lassan papot kellene hívni. Hány kg van rajtad 200?
2022. dec. 9. 06:59
 6/34 A kérdező kommentje:
Kb 40 kg plusz. De nem 100% Zsír mert súlyzós edzés megy 15 éve. Az izom is nehéz rajtam. De nekem ez nem tetszik. Nem kellene 45 ös kar. Én mindig azt akartam hogy én is 65-75 között lehessek mint ami most a tendi férfi testalkat amúgy.
2022. dec. 9. 07:02
 7/34 anonim ***** válasza:
93%
40 kg-t simán le lehet adni 2-3 év alatt koplalás nélkül. Ne hisztizz.
2022. dec. 9. 07:05
 8/34 anonim ***** válasza:
85%
Hú kérdező, szerintem nem a testalkatod miatt nincs nőd! Kigyúrva, 45-ös karral tuti, hogy ha a torony rendben lenne minden, nem lenne gond a csajozással.
2022. dec. 9. 07:07
 9/34 A kérdező kommentje:
Vagy 6-7 éve nem tudok vissza fogyni. Mindent megpróbáltam kivétel az orvosi segítséget.
2022. dec. 9. 07:13
 10/34 anonim ***** válasza:
77%

Számomra már ott elkezdődik a tahóságod, hogy a leírásod alapján arra következtethet mindenki, hogy a te ízlésed a top, tehát a vékony, ami neked tetszik, az a csinos, és aki nem vékony, az nem csinos, mert neked az nem eseted.

Én már az ilyen egoista, beszűkült látókörű fazonoktól is irtózom.

Bónusz a nyávogásért, hogy csakis vékony nők, te viszont egy akaratgyenge sz@r vagy fejlődni.

Igazi férfi👏🏼

Kb mindent megtestesítesz, ami egy férfiban nekem kizáró tényező, és itt nem a súlyra gondoltam!

Ja és a bónuszok bónusza, hogy vagy gyengénlátó vagy vagy téveszmés, mert a többségnek nem a 65-70kg-s férfiak tetszenek. Bőven lehet az 80-90 is, főleg, ha 180cm körüli minimum.

2022. dec. 9. 07:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!