Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmi esélyem csinos nőre?

Figyelt kérdés

Erős átlagos vagyok. Kivétel a testalkat. Kövér vagyok de annyira reménytelenül. Szinte biztos hogy adottság vagy betegség nehezíti a fogyást. Kb 10 év kell ha szerencsém van hogy újra normálisan nézzek ki. A gond csak az hogy már 33 éves vagyok! És csak a vékony nők keltenek bennem szexuális izgalmat. Persze nekik én undorító vagyok így! Jogosan el is utasítanak es keresnek egy 70 kilós tini srácot. (Még a 35 éves nők is).

Lesz aki elfogad így vagy ne reménykedjek? Inkább éljek a hobbinak? Munkának? Legyek önkéntes egy munkásszállón vagy legyek állatvédő szervezet tagja (szeretem az állatokat)? És a sok jó cselekedett után a következő életemben már elég lesz 1000 kalóriás deficitben élnem a vékonysághoz ? Mert most nem elég még ez sem…

2022. dec. 9. 06:21
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
74%
Még a 35 éves nőknek is 😅
2022. dec. 9. 08:20
 12/34 A kérdező kommentje:

19,

Nem tudod mit hagysz ki. 😀

2022. dec. 9. 08:36
 13/34 anonim ***** válasza:
79%

Be haragudj, de nem próbáltál ki mindent. Ha tartósan deficitben vagy, ami azt jelenti, hogy (némi túlzással) minden nap, éveken keresztül, akkor lefogynál, bármilyen betegséged is van. Ez csak egyszerű termodinamika.

Viszont teljesen oké, ha valakinek segítség kell, mert tényleg van valami betegsége, ami megnehezíti, esetleg pszichés gond... Stb. Nem bűn, ha segítség kell, de bűn, ha ignorálod a saját szerepedet, illetve nem keresel segítséget. Bár valahol megértem az utóbbit, mert kis hazánkban az egészségügy katasztrófa. De 5+ év azért elég sok idő, hogy eljuthass az elhatározásig, és a cselekedetig is. Szóval igen, szíves leez, mire megtalálod a megfelelő orvost, de ha az megvan, akkor kellő elkötelezettséggel valóban 2-3 év leadni ekkora súlyt, nem 10 év. Kifogás helyett, inkább szívd fel magad, és kérj segítséget.

Egyébként nyilván mindenre is van esély, biztosan vannak vékony nők, akiknek tetszik egy elhízott férfi. Hogy találkozol-e ilyennel, ha igen, akkor szimpatikusak lesztek-e egymásnak... Az már egy másik történet. Az esélyeidet valószínűleg drasztikusan rontja a 40+ kg.

2022. dec. 9. 09:51
 14/34 anonim ***** válasza:
12%

"Mindent megpróbáltam kivétel az orvosi segítséget"

En is igy vagyok. Viszont ha eheztetem magam, es csak napi egyszer eszem egy nap, akkor lejjebbmegy, vagyis egyszeru termodinamika. Csak akkor nem tudok melozni, mert gyenge szar vagyok. Vagyis jo kis eszak-koreai munkatabor kene nekunk, az megoldana a sulyproblemankat.....

38F incel

2022. dec. 9. 10:08
 15/34 A kérdező kommentje:
38 incel akkor neked csak kitartás kellene. Én kb 5 hónapja napi egyszer eszek vagy annyi se. És egy deka nem ment le. Na jó hazudok kb 3 kg de ha egyszer eszek egy jót akkor a mérleg újra felmegy azzal a 3 kgal.
2022. dec. 9. 10:15
 16/34 anonim ***** válasza:
80%
elkezdsz mondjuk bringázni heti 3 szor 1 óra és máris elkezd fogyni a zsír
2022. dec. 9. 10:38
 17/34 anonim ***** válasza:
84%
Idén májusban derült ki a cukorbetegségem. Màr előtte 1 évvel elkezdtem fogyni indokolatlanul. Ez volt az első jele. Mióta lecseréltem a magas glikémiás indexű szénhidrátokat alacsonyra, azóta 10 kiló mínusz. Jelenleg összesen 26 kiló mínuszban vagyok. Lassan elérem a kívánt legalább 57 kilót. Nézesd meg magad, lehet a szénhidrátanyagcseréddel van a baj. Sajnos kell komoly önfegyelem is egy életmódváltáshoz. Anélkül nem lesz siker kérdező. Nem mondom, hogy én is tökéletes vagyok, de igyekszem. Szeretnék még élni.
2022. dec. 9. 10:48
 18/34 anonim ***** válasza:
92%
Ja és napi 5x eszem keveset, nem egyszer. Ez utóbbi a legnagyobb hiba, amit elkövethetsz egy fogyókúra során is. A szervezeted raktározó üzemmódra kapcsol, aztán várhatod hiàba a nagy csodát.
2022. dec. 9. 10:51
 19/34 anonim ***** válasza:
31%

1.: Miért nem mész dokihoz, vagy táplálkozási szakértőhöz?

2.: Ja, CSAK a súly a gond? Lóvé? Duma? Péró? Lakás? Gép?

2022. dec. 9. 11:28
 20/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, napi 1x enni nagyon rossz stratégia, kiéhezteted a szervezeted és beáll a tartalékolás, ergo nem fogsz fogyni. VAlóban inkább dietetikus, személyi edző segítségét kellene kérned, mert a módszered láthatóan nem hatékony. A 40 kg plusz nem a csajok miatt baj, hanem azért, mert az egészségedet is veszélyezteted.
2022. dec. 9. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!