Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az red flag, amikor egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az red flag, amikor egy férfi hölgyeknek nevezi a nőket, amikpr beszél róluk?

Figyelt kérdés
2022. dec. 8. 08:05
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
26%
Nekem ez a szó "red flag" az!
2022. dec. 8. 14:43
 32/45 anonim ***** válasza:
49%
#28/#29. Bro/braahh' 😅
2022. dec. 8. 15:01
 33/45 anonim ***** válasza:
0%
29. Ha van rajtad sapka az a baj, ha nincs, akkor meg az.
2022. dec. 8. 15:35
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

Amikor beszél róluk.

Ha kiállsz a közönség elé és azt mondod, "hölgyeim és uraim", azzal semmi baj. De a haverjaidnak hölgyekről beszélsz? Ezt nem veszem be.

"Annak a hölgynek milyen segge van, gyáááá!"

2022. dec. 8. 17:13
 35/45 Sunshinedoll ***** válasza:
91%
Nem, szerintem vannak olyan helyzetek pl.ügyintézésnél v munkahelyen, amikor kifejezetten ez a szó a legalkalmasabb, pl. én is van, hogy használom, hogy "Köszönöm, de a hölgy már intézkedett" v vmi. Nyilván nem azt fogom mondani, hogy "az a nő". Sokkal jobb a hölgy, mint a "nő" vagy a "kisasszony" pl.
2022. dec. 8. 18:59
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem. De ehhez ismerni kell azt is, aki mondja.

Pl. a főnököm is így nevezi a nőket, megjátszott tisztelet gyanánt, holott, úgy beszél róluk, mint a lábtörlőkről.

Ettől nem gondolom, hogy mindenki negatívan használja.

2022. dec. 9. 10:40
 37/45 anonim ***** válasza:
31%
7-eske! Van egy eleve degradáló kérdés. Ha valakinek a "hölgy" kifejezés nem szimpatikus, akkor azt minek reklámozza? Vagy az ő véleménye a szent? Nálad is komoly bajok vannak, ha szerinted minden nő a férje csicskása.
2022. dec. 9. 10:55
 38/45 anonim ***** válasza:
76%
Nekem alapvetően nem lenne intő jel, vagy fura, de azért vannak azok az esetek, amikor az - saját tapasztalatból: amikor kifejezetten gúnyosan hölgyez másokat és a hímsovinizmusát akarja ezzel leplezni; illetve amikor csak a neki tetsző / szimpatikus nőket nevezi hölgynek, a többieket meg nem, még akkor sem, ha az illető neki nem tetsző nő nem viselkedik úgy, hogy ne illetné meg a hölgy elnevezés (értve ez alatt: nem igénytelen, nem neveletlen, nm faragatlan). Beszéltem már olyan férfival, aki a káromkodó, utcán majdnem bikiniben járó nőt nevezte hölgynek, a gyereke tök korrekt módon viselkedő, csak túlsúlyos és idősebb tanárát nőszemélynek vagy némbernek...
2022. dec. 9. 15:59
 39/45 anonim ***** válasza:
49%

#38!

Látod, milyen szép ez a nyelv. A nő, a hölgy, a nőszemély és némber szinte uganazt jelenti, mégis egészen eltérő dolgokat tudunk vele kifejezni. (Még akkor is, ha hibásan használjuk némelyiket.)

2022. dec. 9. 16:54
 40/45 anonim ***** válasza:
54%
Aki itt ügyintézésről meg tárgyalókról beszél, annak elkerülte a figyelmét, hogy ez a társkeresés kategória. Ha ismerkedés kontextusban valaki a vele egykorú nőket hölgyezi, az tényleg kb. az a kategória szokott lenni, mint a 17-es, aki prolizik, parasztozik, majd hozzácsap egy „hölgyem”-et, mert azt hiszi, ettől úriember lett.
2022. dec. 9. 22:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!