Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az red flag, amikor egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az red flag, amikor egy férfi hölgyeknek nevezi a nőket, amikpr beszél róluk?

Figyelt kérdés
2022. dec. 8. 08:05
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
37%

Pedig így van, pusztán kedves akartam lenni mindig. De többet akkor nem használom.

Szörnyű belegondolni hányan lehettek rossz véleménnyel rólam ez végett. Én amúgy nem láttam soha, hogy ez zavarna valakit.

2022. dec. 8. 10:01
 12/45 anonim ***** válasza:
70%

Használd szerintem, az "ez végett"-hez pont illik a "hölgyem", tőled lehet hogy más szó fura lenne.

(sajnos az ez végett is elég szörnyű, de ha mindenben ilyen vagy akkor a lényeg legyél önmagad, nem kell mindenkinek egyformának lenni)

2022. dec. 8. 10:11
 13/45 anonim ***** válasza:
28%
#12 Szerintem neked mindenki szar alak, aki nem pont úgy kommunikál ahogy azt te evárod.
2022. dec. 8. 10:17
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
Most ezt honnan szűrted le, pont azt írtam hogy ne változzon meg, de azt hogy bántja a fülemet az ez végett és hölgyem, arról engedelmeddel nem tehetek. Arról se tehetek milyen zene tetszik, bocs.
2022. dec. 8. 10:21
 15/45 anonim ***** válasza:
84%
Én is úgy látom mint a 8as, 100ból 99 alkalommal sunyi, modoros, tenyérbemászó embert hallottam használni ezt a kifejezést. Nagyon ritka az, amikor ez udvariasnak, tisztelettudónak hat valaki szájából.
2022. dec. 8. 10:59
 16/45 anonim ***** válasza:
100%

Szövegkörnyezettől, hangsúlytól függ.

Jellemzően modorosság. Az a nyalizós, csöpögős stílus, ahogy itt sokan használják, attól felfordul a gyomrom.

2022. dec. 8. 11:06
 17/45 anonim ***** válasza:
23%
Paraszt, fél- proli nők az ilyet sértésnek veszik. Nem szokták meg ezt a stílust otthon. "Befogod a pofád b*meg" - ezt ismerik.
2022. dec. 8. 11:18
 18/45 anonim ***** válasza:
18%
Itt minden red flag.
2022. dec. 8. 11:33
 19/45 anonim ***** válasza:
80%

Naaa, napi redfleg kérdés. Idézve egy gyerekkori könyvemet "Minden napra egy kérdés"

A legrosszabb megszólítás amúgy az "Arany Virgászálam", ez általában a kéjenc öregek sajátja, legalábbis a nőiismerőseim szerint.

2022. dec. 8. 11:37
 20/45 anonim ***** válasza:
24%
Gyakoris társaság hozza a formáját.
2022. dec. 8. 12:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!