Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az az érzésem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az az érzésem, hogy ez a bunkó VV Rico már több mint 10 nővel volt, de közben ekkora gyökér? Így választanak a nők, ez a stílus jön be nekik?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=_JzeuYvV1Ss

5:15-től VV Rico agressziója

Gondolom nem először csinált ilyet, de ő alfahím. Biztos leuralja a nőit, míg a normálisoknak esélyt sem adnak a nők.

Ez jön be?

2022. dec. 7. 19:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Jól van már, ez egy olyan műsor, hogy ez miatt működik, amolyan retkek mennek oda és még direkt rá is tesznek vagy 20 lapáttal, mert a nézőknek ez tetszik.

Egy érett okos nő az ilyen férfiakat messziről elkeruli.

A naiv, tapasztalatlan, komplexusos és ostoba nőknél van esélye ilyen undorító "férfinak" csak, de ott sem örökre.

(Vagyis nagyon remélem, hogy nem élete végéig marad vele az adott típusú nő)

2022. dec. 7. 20:21
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

11

És én még annyival kiegésziteném, hogy a kérdező, ilyen lányok után sóvárog!

Szóval add lejjebb a kulsovel szemben támasztott elvárasaidat!

Szívesen

2022. dec. 7. 20:28
 13/25 Sunshinedoll ***** válasza:
41%
Igen, mint az összes 10 nőnek :D
2022. dec. 7. 21:16
 14/25 anonim ***** válasza:
94%
Miért 0% az hogy kiakaszt ahogy az a retek bánik a lánnyal aki valószínűleg súlyosan traumatizált hogy nem vágja pofán a fickót hanem rettegve csitítgatja?
2022. dec. 7. 21:22
 15/25 anonim ***** válasza:
32%

Érdekes itt látni, hogyha nőkről írnak negatívat, akkor az mindig fantáziavilágnak van beállítva, de ha férfiakról van szó, akkor nem. Az a helyzet, hogyha elmegy az ember egy szórakozóhelyre, azért jó pár ilyen kaliberű srácot fog látni nővel. Szóval, azért ez annyira nem ritka...

Plusz, nem csak ilyen negatív utcalány stílusú lányoknál játszik ez. Rengeteg olyan lányt ismerek, akik egyetemre járnak vagy egyetemet végeztek, a való életben normálisnak tartják őket, aztán mégis valami bántalmazó keménykedő sráccal vannak együtt...

Szóval, ne állítsuk már be úgy, mintha nem lenne a dolog gyakori jelenség, máskor meg megy a sírás, hogy mennyi nő bántalmazó kapcsolatban él.

2022. dec. 7. 21:25
 16/25 A kérdező kommentje:

9-es: az egyszerűmelós kérdező egy troll, mint a heterótopikban az ecetes lábszagú idióta, más fórumokon is van ilyen, aki egy hülyeséghez ragaszkodik és azt ismételgeti. Vicces, hogy ezt nem ismered fel, és őt veszed általánosnak.

12-es: nem, egyáltalán nem ilyen nőkre vágyom, és azt sem állítottam, hogy a videóban ez a nő vágyna VV Ricóra. Pont, hogy megalázza

A kérdést azzal kapcsolatban írtam, hogy nagyon sok nő igent mondott erre a Ricóra... régebben a vv.hu-n benne volt a profilban, hogy hány ellenkező neművel szexeltél, és minden villalakó 10+ feletti számmal tolta. VV Aurelió tuti 100 felett már a VV előtt is, 20 éve VV Miló büszkén mondta, hogy összejött neki 2 nővel egyszerre... szóval most felmentem a vv.hu-ra, hogy a profilokban ott van-e, hány nővel/férfival voltak, de most nincs benne, kár.

Szóval a lényeg, hogy a nők ezekre buknak. Pont. De a nők választását tiszteletben kell tartani.

Az is furcsa, hogy a privátok csökkennek az oldalon, nem lehet ismerkedni, de a lepontozások alapján úgy tűnik, sok itt a nő, csak rejtőzködnek. :D Akkor még sok VV Ricót nektek, remélem, túlélitek trauma nélkül.

2022. dec. 7. 21:29
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Csodálkoztam, hogy senki sem törte rá az ajtót, hogy álljon le. Na meg hogy a lakók közt sem volt senki, aki közbe avatkozott volna. Nagyon szomorú, hogy ez megtörtént. Sajnos vannak ilyenek, igen. De attól nem lesz ez igaz minden nőre. Engem a hideg ráz az agresszió és primitívség minden formájától, szóval akkor se kéne az említett féreg, ha ő lenne az utolsó férfi a földön.
2022. dec. 7. 21:35
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
#16 ez nem ismerkedős oldal, legalábbis a fő profilját tekintve, így számonkérni nem érdemes hogy válaszolunk-e a privátokra. Én például házas vagyok, néhány nap múlva kétgyerekes is, és sokan vagyunk itt. Felnőtt párkapcsolatok. Felnőttek vagyunk, kapcsolatban, házasságban. Itt van az esküvő, válás alkategória is. Komolyan meglepődsz hogy ez a kategória nem társkereső?
2022. dec. 7. 21:36
 19/25 anonim ***** válasza:
36%
Wow... Az érvek nélküli, képmutató lepontozó brigád ismét megérkezett! Ilyenkor látszik, hogy egy válasz mennyire igaz.
2022. dec. 7. 22:13
 20/25 anonim ***** válasza:
55%
Aki ilyen ember alatti műsorokat néz, semmin se csodálkozzék.
2022. dec. 7. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!