Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az az érzésem, hogy ez a bunkó VV Rico már több mint 10 nővel volt, de közben ekkora gyökér? Így választanak a nők, ez a stílus jön be nekik?
https://www.youtube.com/watch?v=_JzeuYvV1Ss
5:15-től VV Rico agressziója
Gondolom nem először csinált ilyet, de ő alfahím. Biztos leuralja a nőit, míg a normálisoknak esélyt sem adnak a nők.
Ez jön be?
8
De. Teljesen ugyanaz, ha azonos kategóriárol van szó!
Amikor itt "nők"ről van szó, valahogy mindig kiderül, hogy csak a jó nők számitanak bele a nők körébe, majd megy a hiszti, hogy a 10/10es, felsőpolcos nőnek, nem jó az egyszerümelós
🖕🖕🖕
Nem nézem a műsort, nem tudom a neveiket, a Zsolti videójába én is belenéztem bele de nem volt időm még végignézni.
Arról van szó ahogy a vadparaszt nekimegy annak a kis szemüveges duci kiscsajnak és elhordja mindennek és megrázza? Hát ökölbe szorult a kezem. És az a szerencsétlen még meg is simogatja csitítva, vajon honnan tanulta? Vajon hányszor kellett ezt csinálnia életében hogy ne verjék meg?
Az a fickó meg egy retek pszichopata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!