Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként van hogy a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként van hogy a férfi nagyon vonzó neked, de racionális okból mégsem akarod?

Figyelt kérdés
Ilyenkor történik az hogy szó szerint minden kapcsolatot megszakítassz vele, még barát sem maradhat, semmilyen kontaktot nem akarsz vele, mert nagyon-nagyon vonz, testileg-lelkileg, de racionális éned erősebb és megmagyarázza hogy mégse engedj a vonzalomnak?

2022. dec. 6. 15:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Én is, ő is házas, gyerekkel. Nehezen álltam ellent, szerrttem, nagyon vonzott, tiszteltem és erős volt a bizalom, de megszakítottam a kapcsolatot. Fájt, hiányzott, tudtam, hogy ő is mennyire szeretett, de nehéz volt a félrelépésnek ellenállni.
2022. dec. 6. 17:49
 12/26 anonim ***** válasza:

Persze!

Pl ha kiderül, hogy fele annyit sem keres, mint én

2022. dec. 6. 18:34
 13/26 anonim ***** válasza:
50%
#4 Főnök?? Miért nem beosztott?
2022. dec. 6. 19:06
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen, foglalt emberekről mondtam már le teljesen hiába a vonzalom.

Inkább olyanok voltak akiknek gyerek is volt.

2022. dec. 6. 19:21
 15/26 anonim ***** válasza:
9 az érzelmek bonyolultak, ahogy valaki személyisége sem csak jó, vagy csak rossz.. mai napig nem tudom, miért vonzódok hozzá mégis. De érzem pár megnyilvánulásból, hogy érzelmileg, érzelmi intelligenciában sztem nem túl fejlett.
2022. dec. 6. 22:10
 16/26 anonim ***** válasza:
Van ilyen,igen.De mi jó barátok vagyunk,és kollégák.Így még sosem éreztem...
2022. dec. 7. 11:54
 17/26 anonim ***** válasza:
Igen volt. Nagyon erős volt. De az eszemre hallgatok akkor is ha az suttog, a szívem pedig ordít. Nehézsúlyú mentális bajos volt, tudtam hogy még ha viszonozná is, úgy szétszedi a lelkemet mint annak a rendje.
2022. dec. 9. 16:21
 18/26 anonim ***** válasza:
23%
17-es nem szereted annyira hogy bevállaljad őt, neked az túl nagy áldozat lenne ezek szerint.
2022. dec. 9. 16:25
 19/26 anonim ***** válasza:
Túl nagy áldozat? Mármint saját magam és a szellemi épségem feladása? Hát öö, ja.
2022. dec. 9. 16:28
 20/26 anonim ***** válasza:

17. Életed legjobb döntése volt.

És nehezebb meghozni ezt a döntést, mint azt, hogy vállalod.

Ez a nehezebb, de jó döntés!

2022. dec. 10. 03:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!