Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként van hogy a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként van hogy a férfi nagyon vonzó neked, de racionális okból mégsem akarod?

Figyelt kérdés
Ilyenkor történik az hogy szó szerint minden kapcsolatot megszakítassz vele, még barát sem maradhat, semmilyen kontaktot nem akarsz vele, mert nagyon-nagyon vonz, testileg-lelkileg, de racionális éned erősebb és megmagyarázza hogy mégse engedj a vonzalomnak?

2022. dec. 6. 15:46
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%
Nem volt még ilyen. Akit offoltam azok meg is érdemelték. Aki nem tetszik és írogat annak tiltás a vége.
2022. dec. 6. 15:50
 2/26 anonim ***** válasza:
69%

Igen, kapcsolatokat azért nem akartam mert kivitelezhetetlen lett volna a közös életünk, illetve ő akart saját gyermeket, nekem már van, én nem akartam többet, pedig nagyon építő hatással voltunk egymásra, mindentéren.. legjobb kapcsolatom vele volt eddig. Kommunikáció✔️Bizalom✔️Tisztelet✔️

Dehát ez van…

2022. dec. 6. 15:55
 3/26 anonim ***** válasza:
22%

Miért nem lehet/szabad?

Miért szabotálod magad?

Racionális okok?

2022. dec. 6. 15:56
 4/26 anonim ***** válasza:
91%
Volt ilyen, az ex-főnököm. Hihetetlenül vonzott, de háromszorosan is tabu volt sajnos. Nem is beszéltem vele egy szót sem azóta.
2022. dec. 6. 15:57
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Mondj egy példát kérdező! Például mitől félsz hogy ki kell magad előtt dumálni a dolgot?
2022. dec. 6. 16:35
 6/26 anonim ***** válasza:
8%

Volt ilyen több is. Utoljára a munkahelyem portása. 40-es, magas, ex-zsaru, sportos, vicces, de szegény.

Én már voltam szegény. Soha többé nem leszek!

2022. dec. 6. 16:43
 7/26 anonim ***** válasza:

Igen, pontosan úgy, mint a leírásban.

Egy kapcsolatra (is) éretlen, labilis, empátia nélküli p*tch, tehát úgysem működött volna köztünk a dolog.

2022. dec. 6. 16:48
 8/26 anonim ***** válasza:
83%

De ha te már nem vagy szegény, akkor egy kapcsolat miatt miért vesztenéd el a vagyonodat/jól fizető munkahelyedet? Elvette volna tőled a portás a pénzedet???

Lehet, hogy pont te motiváltad volna az embert arra, hogy jobban kezelje a jövedelmét.

2022. dec. 6. 16:57
 9/26 A kérdező kommentje:

# 7

de hogy lehetett neked testileg-lelkileg vonzó ha ilyen mint amit leírtál?

2022. dec. 6. 17:34
 10/26 A kérdező kommentje:

# 6

Az neked mit jelentett hogy szegény?

Egy csóró, szakadt csöves hogy lehet sportos?

2022. dec. 6. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!